Lidé na MENDELUHelp


Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

Dr. Ing. Anna Němcová
Identifikační číslo: 3540
Univerzitní e-mail: anna.nemcova [at] mendelu.cz
 
Akademická pracovnice - odborná asistentka - Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)
Vědecko-výzkumná pracovnice - Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)

Kontakty     Výuka     Projekty     Publikace     
Orgány     Vedené práce     Konference     

Následující seznam zobrazuje přehled vedených prací na MENDELU.

Pomocí následujícího filtru můžete omezit zobrazované záznamy.

Rok odevzdání:
Typ práce:

Poř.StavTypZávěrečná práceDokdyPodrobnosti
1.ADPAutor: Ing. Lenka Badinková
Hodnocení odrůd rajčat se zaměřením na technologické vlastnosti
květen 2016prohlížet
2.ABPAutor: Ing. Lenka Badinková
Využití ovoce a zeleniny pro výrobu kalných šťáv
květen 2014prohlížet
3.ABPAutor: Ing. Hana Baťová
Bioaktivní látky jádrového ovoce
květen 2011prohlížet
4.ADPAutor: Ing. Hana Baťová
Bioaktivní látky v ovoci
květen 2013prohlížet
5.ABPAutor: Ing. Veronika Bílková
Hodnocení jakosti celeru (Apium graveolens L.) a možnosti jeho využití
červenec 2008prohlížet
6.ADPAutor: Ing. Veronika Bílková
Skladování a konzervárenské zpracování plodové zeleniny
květen 2010prohlížet
7.ADPAutor: Ing. Michael Brozda
Příprava kompotů s použitím rozdílných koncentrací látkových složek
květen 2003prohlížet
8.ADPAutor: Ing. Peter Caletka
Hodnocení kvality plodů druhů čeledi Cucurbitaceae
květen 2011prohlížet
9.ADPAutor: Ing. Antonie Cibulková
Využití zeleniny pro výrobu nápojů
květen 2007prohlížet
10.ABPAutor: Ing. Antonie Cibulková
Využití zeleniny pro výrobu nápojů
červenec 2005prohlížet
11.ADPAutor: Ing. Dávid Cíferský
Technologické parametry a konzervárenské zpracování jablek
květen 2006prohlížet
12.ADPAutor: Ing. Jitka Čížková
Kvalita teplomilného ovoce v průběhu skladování
květen 2017prohlížet
13.ABPAutor: Ing. Jitka Čížková
Skladování peckového ovoce
květen 2015prohlížet
14.ABPAutor: Ing. Robin Fojt
Možnosti využití méně známých druhů zelenin
květen 2017prohlížet
15.ADPAutor: Ing. Marek Fruhwirt
Technologické využití květů a plodů Sambucus nigra
květen 2006prohlížet
16.ABPAutor: Ing. Marek Fruhwirt
Technologické využití květů a plodů Sambucus nigra
listopad 2003prohlížet
17.ADPAutor: Ing. Jana Galušková
Technologické parametry a konzervárenské zpracování rybízu
květen 2005prohlížet
18.ABPAutor: Ing. Jana Galušková
Technologické parametry a konzervárenské zpracování rybízu
březen 2003prohlížet
19.ABPAutor: Ing. Silvia Habartová
Aditiva používaná při zpracování ovoce a zeleniny
červenec 2008prohlížet
20.ADPAutor: Ing. Silvia Habartová
Konzervárenské zpracování méně známých druhů ovoce
květen 2010prohlížet
21.ABPAutor: Bc. Tereza Hájková
Kvalita plodů rakytníku
květen 2018prohlížet
22.RDPAutor: Bc. Tereza Hájková
Zpracování jablek se zaměřením na minimalizaci odpadu
květen 2020prohlížet
23.ABPAutor: Bc. Gabriela Hermannová
Pěstitelské a technologické aspekty meruněk
květen 2004prohlížet
24.ADPAutor: Ing. Jana Holičová
Kvalita konzervárenských výrobků z ovoce a zeleniny
květen 2010prohlížet
25.ABPAutor: Ing. Jana Holičová
Sortiment a kvalita výrobků z ovoce a zeleniny v obchodní síti
červenec 2008prohlížet
26.ABPAutor: Bc. Markéta Horsinková
Srovnání asijských a evropských hrušní z pohledu konzervárenského zpracování
červenec 2010prohlížet
27.ADPAutor: Ing. Barbora Hrazdírová
Konzervárenské zpracování vybraných odrůd meruněk
květen 2018prohlížet
28.ABPAutor: Ing. Barbora Hrazdírová
Vliv zralosti ovoce na kvalitu kompotů
květen 2016prohlížet
29.NBPAutor: Markéta Janásová
Kvalita listové zeleniny v distribučních podmínkách
květen 2017prohlížet
30.ABPAutor: Ing. Ivan Jarolík
Srovnání kvality plodů asijských a evropských hrušní
květen 2014prohlížet
31.ADPAutor: Ing. Ivan Jarolík
Technologické parametry a konzervárenské zpracování hrušek asijských odrůd
květen 2016prohlížet
32.ABPAutor: Bc. Renata Jiravová
Technologické parametry a konzervárenské zpracování plodové zeleniny
červenec 2008prohlížet
33.ABPAutor: Bc. Zuzana Karlíková
Sortiment a kvalita zeleniny v obchodní síti
červenec 2008prohlížet
34.ABPAutor: Bc. Jaroslava Kavická
Skládkové choroby ovoce
květen 2018prohlížet
35.ADPAutor: Ing. Lenka Klimšová
Kvalita drobného ovoce v průběhu skladování
květen 2012prohlížet
36.ADPAutor: Ing. Jiří Klíšť
Hodnocení uchovatelnosti řezaných květin
květen 2010prohlížet
37.NBPAutor: Bc. Michaela Koloušková
Sortiment a kvalita ovoce v obchodní síti
červenec 2010prohlížet
38.ABPAutor: Bc. Michaela Koloušková
Sortiment a kvalita ovoce v obchodní síti
květen 2013prohlížet
39.ADPAutor: Ing. Milana Krajčová
Kvalita listové zeleniny v distribučních podmínkách
květen 2013prohlížet
40.ABPAutor: Ing. Milana Krajčová
Sortiment a kvalita zeleniny v obchodní síti
červenec 2011prohlížet
41.ADPAutor: Ing. Tereza Kuncová
Posklizňová kvalita řezaných květů
květen 2019prohlížet
42.ADPAutor: Ing. Adam Lang
Možnosti skladování méně známých druhů zeleniny
květen 2011prohlížet
43.ABPAutor: Ing. Adam Lang
Možnosti zpracování méně známých druhů zeleniny
červenec 2009prohlížet
44.ABPAutor: Ing. Michaela Lišková
Konzervárenské zpracování peckového ovoce
květen 2006prohlížet
45.ADPAutor: Ing. Michaela Lišková
Využití meruněk pro výrobu nápojů
květen 2008prohlížet
46.NBPAutor: Hana Marethová
Uchovatelnost zeleninových salátů částečně technologicky zpracovaných
červenec 2010prohlížet
47.NBPAutor: Jana Marková
Sortiment a kvalita upravené a konzervárensky zpracované zeleniny v obchodní síti
květen 2015prohlížet
48.ABPAutor: Ing. Michaela Mičková
Hodnocení jakosti luskové zeleniny a možnosti jejího zpracování
červenec 2008prohlížet
49.ADPAutor: Ing. Michaela Mičková
Využití rodu Asteraceae a Lamiaceae v potravinářském průmyslu
květen 2010prohlížet
50.ABPAutor: Bc. Aleš Milostný
Konzervárenské využití drobného ovoce
květen 2004prohlížet
51.ABPAutor: Bc. Eva Müllerová
Vliv suroviny na kvalitu výrobků
červenec 2009prohlížet
52.ADPAutor: Ing. Pavla Mýlová
Hodnocení odrůd rajčat se zaměřením na technologické vlastnosti
listopad 2002prohlížet
53.ADPAutor: Ing. Ondřej Nedoma
Možnosti skladování a zpracování méně známých druhů zeleniny
květen 2014prohlížet
54.ABPAutor: Ing. Ondřej Nedoma
Možnosti využití méně známých druhů zelenin
květen 2012prohlížet
55.ABPAutor: Bc. Barbora Němcová
Uchovatelnost zeleninových salátů minimálně zpracovaných
květen 2015prohlížet
56.ADPAutor: Ing. Michaela Němcová
Hodnocení kvality česneku
květen 2013prohlížet
57.ABPAutor: Ing. Michaela Němcová
Kvalita ovoce a zeleniny jako konzervárenské suroviny
červenec 2011prohlížet
58.ABPAutor: Ing. Monika Němcová
Kvalita drobného ovoce v průběhu skladování
květen 2015prohlížet
59.ADPAutor: Ing. Monika Němcová
Kvalita drobného ovoce v průběhu skladování
květen 2017prohlížet
60.ADPAutor: Ing. Kristýna Oherová
Využití méně známých druhů ovoce pro výrobu nápojů
květen 2017prohlížet
61.ADPAutor: Ing. Marta Ochmanová
Hodnocení kvality ovocných a zeleninových nápojů
květen 2011prohlížet
62.ABPAutor: Ing. Marta Ochmanová
Využití ovoce a zeleniny pro výrobu kalných šťáv
červenec 2009prohlížet
63.ADPAutor: Ing. Hana Olejníková
Skládkové choroby jablek
květen 2010prohlížet
64.ABPAutor: Ing. Hana Olejníková
Sladidla a jejich využití při zpracování ovoce a zeleniny
červenec 2008prohlížet
65.ADPAutor: Ing. Juraj Orgon
Možnosti skladování a konzervárenského zpracování Ziziphus jujuba Mill. a Crataegus pinnatifida L.
květen 2006prohlížet
66.ADPAutor: Ing. Radmila Pacltová
Hodnocení odrůd kdoulí v čerstvém stavu a jejich využití pro konzervárenské účely
listopad 2002prohlížet
67.ABPAutor: Bc. Šárka Patermannová
Možnosti prodloužení uchovatelnosti řezaných květin
květen 2004prohlížet
68.ADPAutor: Ing. Tomáš Páviš
Kvalita plodové zeleniny v průběhu skladování
květen 2012prohlížet
69.ADPAutor: Ing. Lenka Pechová
Technologické parametry a konzervárenské zpracování plodové zeleniny
květen 2016prohlížet
70.ADPAutor: Ing. Jiří Pernikář
Kvalita konzervárenských výrobků z broskví
květen 2018prohlížet
71.ABPAutor: Ing. Jiří Pernikář
Skladování teplomilného peckového ovoce
květen 2016prohlížet
72.ADPAutor: Ing. Sandra Piechová
Možnosti skladování a zpracování jedlých květů
květen 2014prohlížet
73.ABPAutor: Ing. Sandra Piechová
Možnosti využití jedlých květů v potravinářství
květen 2012prohlížet
74.ADPAutor: Ing. Libor Plch
Možnosti skladování a konzervárenského zpracování plodové zeleniny
květen 2005prohlížet
75.ABPAutor: Ing. Libor Plch
Možnosti skladování a konzervárenského zpracování plodové zeleniny
březen 2003prohlížet
76.ABPAutor: Ing. Simona Pokorná
Příprava zeleninových polotovarů
červenec 2010prohlížet
77.ADPAutor: Ing. Jan Přeček
Možnosti využití plodů druhů čeledi Cucurbitaceae pro zpracovatelské účely
květen 2003prohlížet
78.ABPAutor: Bc. Monika Ralenovská
Sortiment a kvalita ovoce v obchodní síti
květen 2019prohlížet
79.ABPAutor: Ing. Iveta Rosová
Bioaktivní látky v bobulovém ovoci
květen 2014prohlížet
80.ADPAutor: Ing. Iveta Rosová
Technologické parametry a konzervárenské zpracování méně známých druhů ovoce
květen 2016prohlížet
81.NBPAutor: Jiří Ryšavý
Vliv zralosti ovoce na kvalitu kompotů
květen 2015prohlížet
82.NBPAutor: Slavomír Sekerka
Pěstitelské a technologické aspekty švestek
květen 2006prohlížet
83.ADPAutor: Ing. Martin Smutek
Hodnocení kvality jádrového ovoce
květen 2013prohlížet
84.ABPAutor: Ing. Martin Smutek
Sortiment a kvalita ovoce mírného pásu v obchodní síti
červenec 2011prohlížet
85.ADPAutor: Ing. Lukáš Smutník
Využití novošlechtění meruněk pro zpracovatelské účely
květen 2005prohlížet
86.ABPAutor: Ing. Lukáš Smutník
Využití novošlechtění meruněk pro zpracovatelské účely
březen 2003prohlížet
87.ABPAutor: Bc. Soňa Spáčalová
Změny fyzikálních parametrů a látkového složení plodové zeleniny v průběhu skladování
květen 2016prohlížet
88.ABPAutor: Ing. Martina Strakošová
Pěstitelské a technologické aspekty okurek a cuket
květen 2004prohlížet
89.ADPAutor: Ing. Barbora Sýkorová
Možnosti prodloužení uchovatelnosti řezaných květů a zeleně
květen 2010prohlížet
90.ABPAutor: Ing. Barbora Sýkorová
Sortiment a kvalita řezaných květin v obchodní síti
červenec 2008prohlížet
91.ABPAutor: Ing. Veronika Šerpánová
Jakost a složení nápojů z ovoce a zeleniny
červenec 2008prohlížet
92.ADPAutor: Ing. Michaela Šimanicová
Možnosti zpracování méně známých druhů ovoce
květen 2010prohlížet
93.ABPAutor: Ing. Michaela Šimanicová
Možnosti zpracování méně známých druhů ovoce
červenec 2008prohlížet
94.ADisPAutor: Ing. Petr Šnurkovič, Ph.D., DiS.
Hodnocení změn při dozrávání a skladování ovoce s využitím metod NIR spektroskopie
srpen 2014prohlížet
95.NBPAutor: Bc. Ludmila Štefková
Skladování peckového ovoce
květen 2012prohlížet
96.NDPAutor: Bc. Miroslava Táborská
Skladování drobného ovoce
květen 2011prohlížet
97.ABPAutor: Bc. Miroslava Táborská
Technologické parametry a konzervárenské zpracování drobného ovoce
červenec 2009prohlížet
98.ABPAutor: Bc. Lucie Viktoříková
Možnosti využití plodů druhů čeledi Cucurbitaceae pro zpracovatelské účely
červenec 2009prohlížet
99.ADPAutor: Ing. Hana Vítková
Kvalita konzervárenských výrobků z drobného ovoce
květen 2010prohlížet
100.ABPAutor: Ing. Hana Vítková
Možnosti skladování a konzervárenského zpracování drobného ovoce
červenec 2008prohlížet
101.ADPAutor: Ing. Ivana Vítová
Prodloužení uchovatelnosti zeleninových salátů s využitím vakua
květen 2003prohlížet
102.ABPAutor: Ing. Veronika Vlasáková
Skladování drobného a méně známého drobného ovoce
červenec 2011prohlížet
103.ADPAutor: Ing. Veronika Vlasáková
Skladování drobného a méně známého drobného ovoce
květen 2013prohlížet
104.ABPAutor: Bc. Eva Voborníková
Příprava zeleninových polotovarů
květen 2006prohlížet
105.ABPAutor: Ing. Žaneta Vrbíková
Kvalita plodové zeleniny
květen 2012prohlížet
106.ADPAutor: Ing. Žaneta Vrbíková
Kvalita plodové zeleniny v průběhu uskladnění
květen 2014prohlížet
107.ABPAutor: Ing. Jana Zítková
Pěstitelské a technologické aspekty švestek
červenec 2010prohlížet

Legenda (otevře/zavře se po kliknutí)
BPBakalářská práce
DPDiplomová práce
DisPDisertační práce
HabPHabilitační práce
RigPRigorózní práce
TzDisPTeze disertační práce
ZpMBAZávěrečná MBA práce
ZPZávěrečná práce
ZPicvZávěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání
ZPzsZávěrečná práce - zahraniční studenti
NZávěrečná práce je nekompletní
NZávěrečná práce nebyla úspěšně obhájena
AZávěrečná práce byla úspěšně obhájena
RZávěrečná práce je rozpracována