Ľudia na MENDELU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

prof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
Identifikačné číslo: 3537
Univerzitný e-mail: josef.balik [at] mendelu.cz
 
Akademický pracovník - profesor - Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)
Výzkumník projektu III - Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)
Vedúci ústavu - Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)
 
Externý učiteľ - Agronomická fakulta

Kontakty     Výučba
     
Projekty
     
Publikácie
     
     
Orgány          

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.
Publikácie
Druh výsledku
RokPodrobnosti
1.
Alkoholický nápoj se zvýšeným obsahem přírodních lignanů
Balík, Josef -- Ledajaks, Jaroslav -- Tříska, Jan -- Vrchotová, Naděžda -- Híc, Pavel -- Houška, Milan
MENDELOVA UNIVERZITA V BRNĚ. Alkoholický nápoj se zvýšeným obsahem přírodních lignanů. BALÍK, J. -- LEDAJAKS, J. -- TŘÍSKA, J. -- VRCHOTOVÁ, N. -- HÍC, P. -- HOUŠKA, M. 32871, Úřad průmyslového vlastnictví, Česká republika. URL: https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0032/uv032871.pdf
výsledky s právnou ochranou (úžitný vzor, priemyslový vzor)
2019
Podrobnosti
2.
Beer and beer-based beverage containing lignans
Balík, Josef -- Híc, Pavel -- Tříska, Jan -- Vrchotová, Naděžda -- Houška, Milan
Beer and beer-based beverage containing lignans. In 13th International Congress on Engineering and Food (ICEF13). 2019,
abstrakt článku v zborníku
2019
Podrobnosti
3.
Comparison of some physico-chemical parameters of kiwiberry (Actinidia arguta) cultivars from a cold climate
Horák, Miroslav -- Šnurkovič, Petr -- Ondrášek, Ivo -- Balík, Josef -- Srilaong, Varit
Comparison of some physico-chemical parameters of kiwiberry (Actinidia arguta) cultivars from a cold climate. Folia Horticulturae. 2019. zv. 31, č. 2, s. 375--383. ISSN 0867-1761. URL: https://doi.org/10.2478/fhort-2019-0030
článok v odbornom periodiku
2019
Podrobnosti
4.
Content of selected phenolic compounds in healthy and infected leaves of Prunus armeniaca and Malus domestica
Tříska, Jan -- Vrchotová, Naděžda -- Šebela, David -- Nečas, Tomáš -- Balík, Josef
Content of selected phenolic compounds in healthy and infected leaves of Prunus armeniaca and Malus domestica. In Polyphenols Applications Abstract Book . Valletta: International Society of Antioxidants, 2019, s. 134. ISBN 0-000-00000-0.
abstrakt článku v zborníku2019Podrobnosti
5.
Distribution of selected substances in blue varieties of table grapes
Soural, Ivo -- Wendelin, S -- Balík, Josef
Distribution of selected substances in blue varieties of table grapes. Acta Alimentaria. 2019. zv. 48, č. 2, s. 221--228. ISSN 0139-3006. URL: https://akademiai.com/doi/pdf/10.1556/066.2019.48.2.10
článok v odbornom periodiku
2019
Podrobnosti
6.
Changes in the Grape Cane Stilbene Content under Various Conditions of Storage
Soural, Ivo -- Vrchotová, Naděžda -- Tříska, Jan -- Balík, Josef
Changes in the Grape Cane Stilbene Content under Various Conditions of Storage. ACS Sustainable Chemistry & Engineering. 2019. zv. 7, č. 24, s. 19584--19590. ISSN 2168-0485. URL: https://pubs.acs.org/doi/10.1021/acssuschemeng.9b04681
článok v odbornom periodiku
2019
Podrobnosti
7.
Inovace v oblasti uchování vína v nádobě s plovoucím víkem
Híc, Pavel -- Horák, Miroslav -- Kopta, Tomáš -- Balík, Josef
Inovace v oblasti uchování vína v nádobě s plovoucím víkem. Vinařský obzor. 2019. zv. 112, č. 9, s. 444--445. ISSN 1212-7884.
článok v odbornom periodiku
2019
Podrobnosti
8.
Medailonek k 80. narozeninám profesora Jana Goliáše
Balík, Josef
Medailonek k 80. narozeninám profesora Jana Goliáše. Vinař - sadař: odborný časopis pro vinohradníky, vinaře a ovocnáře. 2019. č. 4, s. 56--57. ISSN 1804-3054.
článok v odbornom periodiku2019
Podrobnosti
9.
Moravská a česká rosé - dlouhodobá móda, nebo patnáct let přetrvávající fenomén?
Balík, Josef -- Stávek, Jan
Moravská a česká rosé - dlouhodobá móda, nebo patnáct let přetrvávající fenomén?. Vinařský obzor. 2019. zv. 112, č. 7-8, s. 370--375. ISSN 1212-7884.
článok v odbornom periodiku
2019
Podrobnosti
10.Oxid siřičitý a ostatní sirné sloučeniny ve víně a vinařské technologii - 1. část
Balík, Josef
Oxid siřičitý a ostatní sirné sloučeniny ve víně a vinařské technologii - 1. část. Vinařský obzor. 2019. zv. 112, č. 9, s. 438--440. ISSN 1212-7884.
článok v odbornom periodiku
2019
Podrobnosti
11.
Oxid siřičitý a ostatní sirné sloučeniny ve víně a vinařské technologii - 2. část
Balík, Josef
Oxid siřičitý a ostatní sirné sloučeniny ve víně a vinařské technologii - 2. část. Vinařský obzor. 2019. zv. 112, č. 11, s. 562--565. ISSN 1212-7884.
článok v odbornom periodiku2019
Podrobnosti
12.Potravinářský výrobek z výlisků ovoce a pokrutin ořechů
Mašán, Vladimír -- Híc, Pavel -- Balík, Josef -- Horák, Miroslav -- Burg, Patrik
MENDELOVA UNIVERZITA V BRNĚ. Potravinářský výrobek z výlisků ovoce a pokrutin ořechů. MAŠÁN, V. -- HÍC, P. -- BALÍK, J. -- HORÁK, M. -- BURG, P. 32958, Úřad průmyslového vlastnictví, Česká republika.
výsledky s právnou ochranou (úžitný vzor, priemyslový vzor)2019Podrobnosti
13.
Příprava destilátů z ovoce
Balík, Josef
Příprava destilátů z ovoce. Zahradnictví = Záhradníctvo : Měsíčník pro profesionální zahradníky. Odborný recenzovaný časopis. 2019. zv. 18, č. 11, s. 20--22. ISSN 1213-7596.
článok v odbornom periodiku2019
Podrobnosti
14.
Řízení obsahu asimilovatelného dusíku
Balík, Josef
Řízení obsahu asimilovatelného dusíku. Vinařský obzor. 2019. zv. 112, č. 9, s. 441--442. ISSN 1212-7884.
článok v odbornom periodiku
2019
Podrobnosti
15.The effect of substituents on aromatic ring on antioxidant capacity of phenolic substances
Švestková, Petra -- Soural, Ivo -- Balík, Josef -- Bieniasz, Monika
The effect of substituents on aromatic ring on antioxidant capacity of phenolic substances. In MendelNet 2019: Proceedings of 26th International PhD Students Conference. 1. vyd. Brno: Mendel University in Brno, 2019, s. 659--664. ISBN 978-80-7509-688-3.
článok v zborníku
2019
Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.