Ľudia na MENDELU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

prof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
Identifikačné číslo: 3537
Univerzitný e-mail: josef.balik [at] mendelu.cz
 
Akademický pracovník - profesor - Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)
Vědecko-výzkumný pracovník - Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)
Vedúci ústavu - Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)
 
Externý učiteľ - Agronomická fakulta

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     
Stáže     Orgány     Vedené práce     Konferencie     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na MENDELU.

Na obmedzenie výpisu v tabuľke nižšie vyberte požadované hodnoty a stlačte tlačidlo Obmedziť.

Rok odovzdania: Typ práce:

Por.StavTypZáverečná prácaDokedyPodrobnosti
1.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. David Áč
Moderní nástroje řízení kvality.
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
2.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. David Áč
Srovnání systémů řízení zdravotní nezávadnosti potravin.
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
3.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Dajana Barancová
Hodnocení vlivu vybraných látek na organoleptické parametry vín.
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
4.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. et Ing. Michal Barták
Nedostatky a vady ve vzhledu révových vín, jejich prevence a eliminace
máj 2006Zobrazenie záverečnej práce
5.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. et Ing. Michal Barták
Studium nedostatků, vad a chorob révových vín
marec 2003Zobrazenie záverečnej práce
6.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Veronika Bednaříková
Sortiment a jakostní parametry nealkoholických nápojů.
júl 2010Zobrazenie záverečnej práce
7.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Veronika Bednaříková
Srovnání antioxidační aktivity u nealkoholických nápojů.
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
8.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Tomáš Bilka
Moderní nástroje řízení jakosti.
júl 2008Zobrazenie záverečnej práce
9.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Andrea Cagašová
Studie standardů řízení bezpečnosti v potravinovém řetězci.
máj 2010Zobrazenie záverečnej práce
10.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Andrea Cagašová
Systémy řízení bezpečnosti potravin.
júl 2008Zobrazenie záverečnej práce
11.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Dita Čechová
Principy přejímky jakosti.
júl 2008Zobrazenie záverečnej práce
12.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Dita Čechová
Výroba a hodnocení nealkoholických nápojů na bázi bezinek.
máj 2010Zobrazenie záverečnej práce
13.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Martin Čermák
Barevné parametry modrých hroznů
máj 2006Zobrazenie záverečnej práce
14.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Vlastimil Černý, DiS.
Moderní technologické trendy ve výrobě červených vín
november 2003Zobrazenie záverečnej práce
15.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Vlastimil Černý, DiS.
Srovnání vybraných odrůd modrých hroznů pro produkci růžových vín.
máj 2007Zobrazenie záverečnej práce
16.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Marek Dandár, Ph.D.
Identifikácia kritických bodov kvality ovocia a zeleniny v čerstvom stave a ich možnosti riadenia
august 2009Zobrazenie záverečnej práce
17.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Jitka Deutscharová
Obohacené nápoje na bázi vína.
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
18.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Jitka Deutscharová
Význam ovoce a zeleniny ve výživě člověka.
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
19.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Martina Drápalová
Jakostní parametry nealkoholických a nízkoalkoholických nápojů.
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
20.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Jakub Dudys
Výroba a jakostní parametry ovocných destilátů.
júl 2010Zobrazenie záverečnej práce
21.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Petr Dufka
Srovnání jakosti vybraných druhů lihovin.
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
22.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Petr Dufka
Výroba a jakostní parametry vybraných lihovin.
júl 2009Zobrazenie záverečnej práce
23.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Klára Dulovcová
Tradiční a nové enologické přípravky a postupy ve vinařské technologii.
júl 2010Zobrazenie záverečnej práce
24.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Klára Dulovcová
Vliv čiřidel na barevné vlastnosti červených a růžových vín.
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
25.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Michaela Ficová
Senzorické odlišnosti odrůdových vín.
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
26.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Michaela Ficová
Význam a řízení obsahu asimilovatelného dusíku v hroznových moštech.
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
27.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Ján Gajda
Srovnání evropských a asijských odrůd hrušek pro produkci destilátů.
máj 2007Zobrazenie záverečnej práce
28.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Ján Gajda
Technologické a legislativní aspekty jakostní produkce ovocných destilátů
júl 2005Zobrazenie záverečnej práce
29.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Lenka Grůzová
Jakostní parametry kečupů v maloobchodní síti.
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
30.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lenka Grůzová
Výroba a srovnání ovocných protlaků.
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
31.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Eva Hadačová
Látky upravující chuť a vůni potravin.
júl 2009Zobrazenie záverečnej práce
32.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Pavel Híc, Ph.D.
Stúdium antioxidačnej kapacity
august 2009Zobrazenie záverečnej práce
33.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Petr Hloušek
Možnosti vinifikace hroznů odrůdy Frankovka pro VOC Modré Hory.
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
34.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Bc. Josef Horák
Metodické přístupy senzorického hodnocení výrobků z ovoce a zeleniny.
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
35.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Miroslav Horák, Ph.D.
Hodnocení jakosti a autentičnosti révových vín
jún 2006Zobrazenie záverečnej práce
36.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Miroslav Horák, Ph.D.
Studium změn jakostních parametrů v průběhu zrání hroznů a jablečnomléčné fermentace vín.
august 2011Zobrazenie záverečnej práce
37.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Miroslav Horák, Ph.D.
Změny hroznů během jejich dozrávání a posklizňového skladování.
máj 2008Zobrazenie záverečnej práce
38.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Blanka Hradílková
Postupy senzorického hodnocení výrobků z ovoce a zeleniny.
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
39.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Blanka Hradílková
Význam technických norem pro senzorické hodnocení.
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
40.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Monika Hrubá
Technologie a jakostní parametry ovocných vín.
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
41.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Monika Hrubá
Výroba a hodnocení ovocných vín.
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
42.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Kristýna Hvězdová
Výskyt a význam fenolových sloučenin v potravinách.
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
43.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Lenka Chalupová
Požadavky na kvalitu a zdravotní nezávadnost vybraných druhů peckového ovoce a výrobků z nich.
júl 2010Zobrazenie záverečnej práce
44.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lenka Chalupová
Srovnání dynamiky fermentace ovocných moštů.
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
45.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Michaela Chvílová
Látkové složky vín a metody jejich analýzy.
júl 2008Zobrazenie záverečnej práce
46.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Michaela Chvílová
Metody hodnocení kyselosti a kyselin ve víně.
máj 2010Zobrazenie záverečnej práce
47.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Ing. Barbora Ivičičová
Význam kyselin a jejich řízení ve vinařské technologii.
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
48.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Ing. Barbora Ivičičová
Význam kyselin a jejich řízení ve vinařské technologii.
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
49.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Eva Jasinská
Látky prodlužující uchovatelnost potravin.
júl 2009Zobrazenie záverečnej práce
50.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Tomáš Javůrek
Vliv čiření moštů na alkoholovou fermentaci a jakost révových vín
máj 2003Zobrazenie záverečnej práce
51.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Lukáš Kadlec
Hodnocení bobtnavosti dehydratovaných produktů.
máj 2020Zobrazenie záverečnej práce
52.Záverečná práca je rozpracovanáDizPAutor: Ing. Monika Kisová
Hodnocení podmínek vinifikace hroznů ve výrobě bílých vín
september 2022Zobrazenie záverečnej práce
53.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Rudolf Klempa
Požadavky na jakost jádrového ovoce a výrobků z nich.
júl 2008Zobrazenie záverečnej práce
54.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Rudolf Klempa
Srovnání jakostních parametrů vybraných tržních a krajových odrůd jablek.
máj 2010Zobrazenie záverečnej práce
55.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Lenka Klimšová
Organoleptické znaky jakosti vybraných druhů čerstvého ovoce, zeleniny, výrobků a jejich hodnocení.
júl 2010Zobrazenie záverečnej práce
56.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Anna Konečná
Jakostní požadavky u chlazených a mražených výrobků z ovoce a zeleniny.
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
57.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Adéla Kotrlová
Význam a výskyt konzervantů ve výrobcích z ovoce a zeleniny.
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
58.Záverečná práca je nekompletnáDizPAutor: Ing. Pavel Křupka
Studium fenolových sloučenin v technologických odpadech révy vinné.
september 2018Zobrazenie záverečnej práce
59.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Mgr. Andrea Kuchyňková
Systémy senzorického hodnocení vín.
máj 2020Zobrazenie záverečnej práce
60.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Martin Kulheim
Sortiment a jakostní parametry destilátů z hroznů a jiného ovoce.
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
61.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Jana Kulichová
Principy smyslového zkoumání potravin.
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
62.Záverečná práca je rozpracovanáDizPAutor: Ing. Jana Kulichová
Studium fenolových sloučenin se zdravotním benefitem a jejich technologické využití.
september 2018Zobrazenie záverečnej práce
63.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Jana Kulichová
Vliv vybraných kyselin na senzorické vnímání kyselosti.
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
64.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Erik Lanžhotský
Vliv technologie lisování na jakost révového vína
november 2002Zobrazenie záverečnej práce
65.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Iva Machálková
Fenolické látkové složky v potravinách.
júl 2008Zobrazenie záverečnej práce
66.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Iva Machálková
Srovnání metod stanovení veškerých polyfenolů.
máj 2010Zobrazenie záverečnej práce
67.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. et Ing. Valéria Marko
Čiřidla ve vinařské technologii.
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
68.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. et Ing. Valéria Marko
Srovnání čiřicí schopnosti vybraných čiřidel.
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
69.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Martina Melková
Jakostní parametry čerstvého ovoce a zeleniny
jún 2006Zobrazenie záverečnej práce
70.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Martina Melková
Sledování jakostních parametrů rajčat v prodejní síti.
máj 2008Zobrazenie záverečnej práce
71.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Gabriela Mužná
Legislativní požadavky na jakost výrobků z ovoce a zeleniny
máj 2004Zobrazenie záverečnej práce
72.Záverečná práca je nekompletnáDizPAutor: Ing. Filip Nagy
Studium technologických variant výroby červených vín v regionu Modré Hory.
september 2020Zobrazenie záverečnej práce
73.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Karolína Nováková
Rizikové látkové složky ovoce a zeleniny a výrobků z nich.
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
74.Záverečná práca je nekompletnáDizPAutor: Ing. Petra Omastová
Studium antioxidační aktivity jádrového ovoce.
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
75.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Kateřina Paulovicsová
Vliv čiření na vybrané parametry hroznových moštů.
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
76.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Jan Pavlica
Moderní technologické trendy ve výrobě bílých vín
júl 2005Zobrazenie záverečnej práce
77.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Jan Pavlica
Řízení obsahu polyfenolů v moštech a bílých vínech.
máj 2007Zobrazenie záverečnej práce
78.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Jana Pazderková
Hodnocení antioxidační kapacity vybraných potravin rostlinného původu.
júl 2010Zobrazenie záverečnej práce
79.Záverečná práca je nekompletnáDizPAutor: Ing. Andrea Petříková
Antioxidační vlastnosti hroznových moštů.
september 2015Zobrazenie záverečnej práce
80.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Andrea Petříková
Hodnocení nealkoholických nápojů z hroznů révy vinné.
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
81.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Andrea Petříková
Jakost vín a zdravotní aspekty jejich konzumace.
júl 2009Zobrazenie záverečnej práce
82.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Heda Pfeiferová
Hodnocení jakostních parametrů plodů hrušní.
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
83.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Heda Pfeiferová
Výrobky z ovoce a zeleniny pro kojence a malé dětí.
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
84.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Mgr. Martin Pitra
Předfermentační postupy ve vinařské technologii.
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
85.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Monika Pleskačová
Barevné změny výrobků z ovoce a zeleniny během technologického zpracování.
júl 2008Zobrazenie záverečnej práce
86.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Monika Pleskačová
Změny barevných parametrů během zpracování ovocných nápojů.
máj 2010Zobrazenie záverečnej práce
87.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Markéta Pokorná
Sledování polyfenolů a anthokyaninů v červených vínech
máj 2006Zobrazenie záverečnej práce
88.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Markéta Pokorná
Studium fenolických složek révových vín
november 2003Zobrazenie záverečnej práce
89.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Simona Pražienková
Význam a činnosti státního dozoru v oblasti kvality potravin.
júl 2010Zobrazenie záverečnej práce
90.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Linda Prokopová
Technologicky významné mikroorganismy v nápojovém průmyslu.
máj 2020Zobrazenie záverečnej práce
91.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Radek Pšeja
Srovnání čiřících účinků bentonitů na jakost révových vín
máj 2006Zobrazenie záverečnej práce
92.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Radek Pšeja
Základní aspekty řízení jakosti podle ISO 9000
november 2003Zobrazenie záverečnej práce
93.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Barbora Rechtoriková
Význam čiřidel v nápojovém průmyslu.
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
94.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Tomáš Rotter
Požadavky na jakost vybraných druhů kořenové zeleniny a výrobků z nich.
júl 2009Zobrazenie záverečnej práce
95.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Tomáš Rotter
Srovnání barevné kapacity červených vín.
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
96.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Daniel Ryšavý
Kvasinky a jejich využití v potravinářství.
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
97.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Daniel Ryšavý
Srovnání pivovarských a vinných kmenů kvasinek v různých fermentačních podmínkách.
máj 2020Zobrazenie záverečnej práce
98.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Miroslav Sádlo
Srovnání metod stanovení cukernatosti u révových moštů
november 2002Zobrazenie záverečnej práce
99.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Adéla Samiecová
Nabídka výrobků z třešní a višní v maloobchodní síti.
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
100.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Zuzana Seďová
Hodnocení kvality u produktů z jahod.
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
101.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Zuzana Seďová
Nabídka výrobků z jahod v maloobchodní síti.
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
102.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Andrea Skotáková
Jakostní požadavky na chlazené a mražené výrobky z ovoce a zeleniny.
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
103.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Vanesa Sládečková
Hodnocení změn kyselin v hroznech a vínech.
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
104.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lucie Slaninová
Inovované nápoje z hroznových moštů.
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
105.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Lucie Slaninová
Jakostní parametry nealkoholických a nízkoalkoholických nápojů.
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
106.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Robert Slaný
Využití přirozených barviv v potravinářské výrobě
máj 2004Zobrazenie záverečnej práce
107.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Jan Stávek, Ph.D.
Vliv suroviny a technologie na kvalitativní parametry růžových vín
september 2009Zobrazenie záverečnej práce
108.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Jana Steiglová
Historie a současnost péče o jakost.
júl 2009Zobrazenie záverečnej práce
109.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Fabián Šimek
Příprava a hodnocení odrůdových destilátů z hroznů.
máj 2020Zobrazenie záverečnej práce
110.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Fabián Šimek
Technologie a jakostní parametry destilátů z neovocných surovin.
júl 2018Zobrazenie záverečnej práce
111.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Hana Šimšová
Destiláty z hroznů a vín.
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
112.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Marian Štvrtecký
Hodnocení jakostních parametrů révových vín senzorickou analýzou
máj 2005Zobrazenie záverečnej práce
113.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Marian Štvrtecký
Metodické přístupy v senzorické analýze révových vín
marec 2003Zobrazenie záverečnej práce
114.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Marek Šulc
Význam sanitace v potravinářském průmyslu.
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
115.Záverečná práca je rozpracovanáDizPAutor: Ing. Petra Švestková
Studium antioxidační aktivity a synergických účinků v potravinách
september 2022Zobrazenie záverečnej práce
116.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Antonín Švrček
Dřevěné nádoby v technologii bílých a červených vín
máj 2004Zobrazenie záverečnej práce
117.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Erika Tománková
Aktuální systém potravinářské legislativy.
júl 2008Zobrazenie záverečnej práce
118.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Bc. Erika Tománková
Stanovení barevného potenciálu hroznů pro výrobu červených vín.
máj 2010Zobrazenie záverečnej práce
119.Záverečná práca je nekompletnáDizPAutor: Ing. Eva Tománková
Studium anthokyaninů červených vín.
september 2014Zobrazenie záverečnej práce
120.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Monika Tůmová
Jakostní požadavky u chlazených a mražených výrobků z ovoce a zeleniny.
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
121.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Ing. Jan Uhlíř
Hodnocení barevných parametrů v technologickém procesu růžových vín.
máj 2008Zobrazenie záverečnej práce
122.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Marek Uhnák
Hodnocení jakosti a aromatického profilu révových vín
máj 2006Zobrazenie záverečnej práce
123.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Marek Uhnák
Použití stupnicových a profilových metod v senzorické analýze potravin
november 2003Zobrazenie záverečnej práce
124.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Petra Vališová
Vína třetích zemí na českém trhu a právní aspekty EU
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
125.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Lukáš Veverka, Ph.D.
Použití enzymatických preparátů v nápojovém průmyslu
november 2003Zobrazenie záverečnej práce
126.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lukáš Veverka, Ph.D.
Srovnání jakosti révových vín a vinných destilátů
máj 2006Zobrazenie záverečnej práce
127.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Lukáš Veverka, Ph.D.
Studium korelací jakostních parametrů vín a destilátů
august 2009Zobrazenie záverečnej práce
128.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Kateřina Videnková
Aditiva modifikující fyzikální vlastnosti potravin
máj 2004Zobrazenie záverečnej práce
129.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Edita Vihanová
Čiřící a stabilizační prostředky ve vinařské technologii
máj 2004Zobrazenie záverečnej práce
130.Záverečná práca je nekompletnáDizPAutor: Ing. Marta Vítková
Hodnocení jakosti červených vín ve vztahu k parametrům barevnosti
apríl 2009Zobrazenie záverečnej práce
131.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Marta Vítková
Sledování výskytu anthokyaninových barviv v modrých odrůdách révy vinné
november 2002Zobrazenie záverečnej práce
132.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Ondrej Voda
Srovnání metod stanovení oxidu siřičitého v révových vínech
máj 2003Zobrazenie záverečnej práce
133.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Jakub Zatloukal
Stanovení antioxidační aktivity u méně známých ovocných druhů
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
134.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Šárka Zbořilová
Jakost potravin určených pro zvláštní výživu.
júl 2009Zobrazenie záverečnej práce
135.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Bc. Jan Zitta
Sortiment a jakostní parametry nealkoholických nápojů.
júl 2009Zobrazenie záverečnej práce
136.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Monika Zlínská
Hodnocení výskytu zdravotně rizikových složek v potravinách rostlinného původu.
máj 2010Zobrazenie záverečnej práce
137.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Monika Zlínská
Požadavky na zdravotní nezávadnost čerstvého ovoce a zeleniny.
júl 2008Zobrazenie záverečnej práce
138.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Erik Zubek
Vliv fermentačních podmínek na jakost ovocného distilátu
máj 2003Zobrazenie záverečnej práce
139.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Jan Ženatík
Studium barevných změn ovocných šťáv v průběhu koncentrace
máj 2003Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BPBakalárska práca
DPDiplomová práca
DizPDizertačná práca
HabPHabilitačná práca
RigPRigorózna práca
TzDizPTézy dizertačnej práce
ZpMBAZáverečná MBA práca
ZPZáverečná práca
ZPicvZáverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzšZáverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletnáZáverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájenáZáverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájenáZáverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je rozpracovanáZáverečná práca je rozpracovaná