Persons at MENDELU


This page displays all publicly accessible information about the desired person. Some information about the person's occupation and offices may be hidden.

prof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
Identification number: 3537
University e-mail: josef.balik [at] mendelu.cz
 
Academic staff - university professor - Department of Post-Harvest Technology of Horticultural Products (FH)
Researcher - Department of Post-Harvest Technology of Horticultural Products (FH)
Head of department - Department of Post-Harvest Technology of Horticultural Products (FH)
 
External Teacher - Faculty of AgriSciences (MENDELU)

Contacts     Lesson     Projects     Publications     
Placements     Bodies     Supervised theses     Conferences     

The following list contains supervised theses at MENDELU.

To limit the information stated in the table below, tick the desired items and click on the Restrict button.

Year of submission: Type of thesis:

Ord.StateTypeFinal thesisUntilDetails
1.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. David Áč
Moderní nástroje řízení kvality.
May 2014Displaying the final thesis
2.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. David Áč
Srovnání systémů řízení zdravotní nezávadnosti potravin.
May 2016Displaying the final thesis
3.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Dajana Barancová
Hodnocení vlivu vybraných látek na organoleptické parametry vín.
May 2018Displaying the final thesis
4.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. et Ing. Michal Barták
Nedostatky a vady ve vzhledu révových vín, jejich prevence a eliminace
May 2006Displaying the final thesis
5.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. et Ing. Michal Barták
Studium nedostatků, vad a chorob révových vín
March 2003Displaying the final thesis
6.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Veronika Bednaříková
Sortiment a jakostní parametry nealkoholických nápojů.
July 2010Displaying the final thesis
7.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Veronika Bednaříková
Srovnání antioxidační aktivity u nealkoholických nápojů.
May 2013Displaying the final thesis
8.Final thesis is incompleteBTWritten by (author): Tomáš Bilka
Moderní nástroje řízení jakosti.
July 2008Displaying the final thesis
9.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Andrea Cagašová
Studie standardů řízení bezpečnosti v potravinovém řetězci.
May 2010Displaying the final thesis
10.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Andrea Cagašová
Systémy řízení bezpečnosti potravin.
July 2008Displaying the final thesis
11.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Dita Čechová
Principy přejímky jakosti.
July 2008Displaying the final thesis
12.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Dita Čechová
Výroba a hodnocení nealkoholických nápojů na bázi bezinek.
May 2010Displaying the final thesis
13.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Martin Čermák
Barevné parametry modrých hroznů
May 2006Displaying the final thesis
14.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Vlastimil Černý, DiS.
Moderní technologické trendy ve výrobě červených vín
November 2003Displaying the final thesis
15.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Vlastimil Černý, DiS.
Srovnání vybraných odrůd modrých hroznů pro produkci růžových vín.
May 2007Displaying the final thesis
16.Final thesis was successfully defended.DisTWritten by (author): Ing. Marek Dandár, Ph.D.
Identifikácia kritických bodov kvality ovocia a zeleniny v čerstvom stave a ich možnosti riadenia
August 2009Displaying the final thesis
17.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Jitka Deutscharová
Obohacené nápoje na bázi vína.
May 2014Displaying the final thesis
18.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Jitka Deutscharová
Význam ovoce a zeleniny ve výživě člověka.
May 2012Displaying the final thesis
19.Final thesis is incompleteBTWritten by (author): Martina Drápalová
Jakostní parametry nealkoholických a nízkoalkoholických nápojů.
May 2012Displaying the final thesis
20.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Bc. Jakub Dudys
Výroba a jakostní parametry ovocných destilátů.
July 2010Displaying the final thesis
21.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Petr Dufka
Srovnání jakosti vybraných druhů lihovin.
May 2011Displaying the final thesis
22.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Petr Dufka
Výroba a jakostní parametry vybraných lihovin.
July 2009Displaying the final thesis
23.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Klára Dulovcová
Tradiční a nové enologické přípravky a postupy ve vinařské technologii.
July 2010Displaying the final thesis
24.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Klára Dulovcová
Vliv čiřidel na barevné vlastnosti červených a růžových vín.
May 2012Displaying the final thesis
25.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Michaela Ficová
Senzorické odlišnosti odrůdových vín.
May 2015Displaying the final thesis
26.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Michaela Ficová
Význam a řízení obsahu asimilovatelného dusíku v hroznových moštech.
May 2017Displaying the final thesis
27.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Ján Gajda
Srovnání evropských a asijských odrůd hrušek pro produkci destilátů.
May 2007Displaying the final thesis
28.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Ján Gajda
Technologické a legislativní aspekty jakostní produkce ovocných destilátů
July 2005Displaying the final thesis
29.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Lenka Grůzová
Jakostní parametry kečupů v maloobchodní síti.
May 2015Displaying the final thesis
30.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Lenka Grůzová
Výroba a srovnání ovocných protlaků.
May 2017Displaying the final thesis
31.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Bc. Eva Hadačová
Látky upravující chuť a vůni potravin.
July 2009Displaying the final thesis
32.Final thesis was successfully defended.DisTWritten by (author): Ing. Pavel Híc, Ph.D.
Stúdium antioxidačnej kapacity
August 2009Displaying the final thesis
33.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Petr Hloušek
Možnosti vinifikace hroznů odrůdy Frankovka pro VOC Modré Hory.
May 2017Displaying the final thesis
34.Final thesis is incompleteDTWritten by (author): Bc. Josef Horák
Metodické přístupy senzorického hodnocení výrobků z ovoce a zeleniny.
May 2012Displaying the final thesis
35.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Miroslav Horák, Ph.D.
Hodnocení jakosti a autentičnosti révových vín
June 2006Displaying the final thesis
36.Final thesis was successfully defended.DisTWritten by (author): Ing. Miroslav Horák, Ph.D.
Studium změn jakostních parametrů v průběhu zrání hroznů a jablečnomléčné fermentace vín.
August 2011Displaying the final thesis
37.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Miroslav Horák, Ph.D.
Změny hroznů během jejich dozrávání a posklizňového skladování.
May 2008Displaying the final thesis
38.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Blanka Hradílková
Postupy senzorického hodnocení výrobků z ovoce a zeleniny.
May 2016Displaying the final thesis
39.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Blanka Hradílková
Význam technických norem pro senzorické hodnocení.
May 2014Displaying the final thesis
40.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Monika Hrubá
Technologie a jakostní parametry ovocných vín.
May 2015Displaying the final thesis
41.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Monika Hrubá
Výroba a hodnocení ovocných vín.
May 2017Displaying the final thesis
42.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Kristýna Hvězdová
Výskyt a význam fenolových sloučenin v potravinách.
May 2016Displaying the final thesis
43.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Lenka Chalupová
Požadavky na kvalitu a zdravotní nezávadnost vybraných druhů peckového ovoce a výrobků z nich.
July 2010Displaying the final thesis
44.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Lenka Chalupová
Srovnání dynamiky fermentace ovocných moštů.
May 2012Displaying the final thesis
45.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Michaela Chvílová
Látkové složky vín a metody jejich analýzy.
July 2008Displaying the final thesis
46.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Michaela Chvílová
Metody hodnocení kyselosti a kyselin ve víně.
May 2010Displaying the final thesis
47.Final thesis is incompleteBTWritten by (author): Ing. Barbora Ivičičová
Význam kyselin a jejich řízení ve vinařské technologii.
May 2015Displaying the final thesis
48.Final thesis is incompleteBTWritten by (author): Ing. Barbora Ivičičová
Význam kyselin a jejich řízení ve vinařské technologii.
May 2016Displaying the final thesis
49.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Eva Jasinská
Látky prodlužující uchovatelnost potravin.
July 2009Displaying the final thesis
50.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Tomáš Javůrek
Vliv čiření moštů na alkoholovou fermentaci a jakost révových vín
May 2003Displaying the final thesis
51.Final thesis is in progressDTWritten by (author): Bc. Lukáš Kadlec
Hodnocení bobtnavosti dehydratovaných produktů.
May 2020Displaying the final thesis
52.Final thesis is in progressDisTWritten by (author): Ing. Monika Kisová
Hodnocení podmínek vinifikace hroznů ve výrobě bílých vín
September 2022Displaying the final thesis
53.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Rudolf Klempa
Požadavky na jakost jádrového ovoce a výrobků z nich.
July 2008Displaying the final thesis
54.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Rudolf Klempa
Srovnání jakostních parametrů vybraných tržních a krajových odrůd jablek.
May 2010Displaying the final thesis
55.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Lenka Klimšová
Organoleptické znaky jakosti vybraných druhů čerstvého ovoce, zeleniny, výrobků a jejich hodnocení.
July 2010Displaying the final thesis
56.Final thesis is incompleteBTWritten by (author): Anna Konečná
Jakostní požadavky u chlazených a mražených výrobků z ovoce a zeleniny.
May 2011Displaying the final thesis
57.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Bc. Adéla Kotrlová
Význam a výskyt konzervantů ve výrobcích z ovoce a zeleniny.
May 2019Displaying the final thesis
58.Final thesis is incompleteDisTWritten by (author): Ing. Pavel Křupka
Studium fenolových sloučenin v technologických odpadech révy vinné.
September 2018Displaying the final thesis
59.Final thesis is in progressBTWritten by (author): Mgr. Andrea Kuchyňková
Systémy senzorického hodnocení vín.
May 2020Displaying the final thesis
60.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Bc. Martin Kulheim
Sortiment a jakostní parametry destilátů z hroznů a jiného ovoce.
May 2019Displaying the final thesis
61.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Jana Kulichová
Principy smyslového zkoumání potravin.
May 2012Displaying the final thesis
62.Final thesis is in progressDisTWritten by (author): Ing. Jana Kulichová
Studium fenolových sloučenin se zdravotním benefitem a jejich technologické využití.
September 2018Displaying the final thesis
63.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Jana Kulichová
Vliv vybraných kyselin na senzorické vnímání kyselosti.
May 2014Displaying the final thesis
64.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Erik Lanžhotský
Vliv technologie lisování na jakost révového vína
November 2002Displaying the final thesis
65.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Iva Machálková
Fenolické látkové složky v potravinách.
July 2008Displaying the final thesis
66.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Iva Machálková
Srovnání metod stanovení veškerých polyfenolů.
May 2010Displaying the final thesis
67.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. et Ing. Valéria Marko
Čiřidla ve vinařské technologii.
May 2014Displaying the final thesis
68.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. et Ing. Valéria Marko
Srovnání čiřicí schopnosti vybraných čiřidel.
May 2016Displaying the final thesis
69.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Martina Melková
Jakostní parametry čerstvého ovoce a zeleniny
June 2006Displaying the final thesis
70.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Martina Melková
Sledování jakostních parametrů rajčat v prodejní síti.
May 2008Displaying the final thesis
71.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Bc. Gabriela Mužná
Legislativní požadavky na jakost výrobků z ovoce a zeleniny
May 2004Displaying the final thesis
72.Final thesis is incompleteDisTWritten by (author): Ing. Filip Nagy
Studium technologických variant výroby červených vín v regionu Modré Hory.
September 2020Displaying the final thesis
73.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Bc. Karolína Nováková
Rizikové látkové složky ovoce a zeleniny a výrobků z nich.
May 2018Displaying the final thesis
74.Final thesis is incompleteDisTWritten by (author): Ing. Petra Omastová
Studium antioxidační aktivity jádrového ovoce.
May 2012Displaying the final thesis
75.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Kateřina Paulovicsová
Vliv čiření na vybrané parametry hroznových moštů.
May 2018Displaying the final thesis
76.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Jan Pavlica
Moderní technologické trendy ve výrobě bílých vín
July 2005Displaying the final thesis
77.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Jan Pavlica
Řízení obsahu polyfenolů v moštech a bílých vínech.
May 2007Displaying the final thesis
78.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Bc. Jana Pazderková
Hodnocení antioxidační kapacity vybraných potravin rostlinného původu.
July 2010Displaying the final thesis
79.Final thesis is incompleteDisTWritten by (author): Ing. Andrea Petříková
Antioxidační vlastnosti hroznových moštů.
September 2015Displaying the final thesis
80.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Andrea Petříková
Hodnocení nealkoholických nápojů z hroznů révy vinné.
May 2011Displaying the final thesis
81.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Andrea Petříková
Jakost vín a zdravotní aspekty jejich konzumace.
July 2009Displaying the final thesis
82.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Heda Pfeiferová
Hodnocení jakostních parametrů plodů hrušní.
May 2014Displaying the final thesis
83.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Heda Pfeiferová
Výrobky z ovoce a zeleniny pro kojence a malé dětí.
May 2011Displaying the final thesis
84.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Bc. Mgr. Martin Pitra
Předfermentační postupy ve vinařské technologii.
May 2019Displaying the final thesis
85.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Monika Pleskačová
Barevné změny výrobků z ovoce a zeleniny během technologického zpracování.
July 2008Displaying the final thesis
86.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Monika Pleskačová
Změny barevných parametrů během zpracování ovocných nápojů.
May 2010Displaying the final thesis
87.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Markéta Pokorná
Sledování polyfenolů a anthokyaninů v červených vínech
May 2006Displaying the final thesis
88.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Markéta Pokorná
Studium fenolických složek révových vín
November 2003Displaying the final thesis
89.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Simona Pražienková
Význam a činnosti státního dozoru v oblasti kvality potravin.
July 2010Displaying the final thesis
90.Final thesis is in progressBTWritten by (author): Linda Prokopová
Technologicky významné mikroorganismy v nápojovém průmyslu.
May 2020Displaying the final thesis
91.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Radek Pšeja
Srovnání čiřících účinků bentonitů na jakost révových vín
May 2006Displaying the final thesis
92.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Radek Pšeja
Základní aspekty řízení jakosti podle ISO 9000
November 2003Displaying the final thesis
93.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Bc. Barbora Rechtoriková
Význam čiřidel v nápojovém průmyslu.
May 2016Displaying the final thesis
94.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Tomáš Rotter
Požadavky na jakost vybraných druhů kořenové zeleniny a výrobků z nich.
July 2009Displaying the final thesis
95.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Tomáš Rotter
Srovnání barevné kapacity červených vín.
May 2011Displaying the final thesis
96.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Bc. Daniel Ryšavý
Kvasinky a jejich využití v potravinářství.
May 2018Displaying the final thesis
97.Final thesis is in progressDTWritten by (author): Bc. Daniel Ryšavý
Srovnání pivovarských a vinných kmenů kvasinek v různých fermentačních podmínkách.
May 2020Displaying the final thesis
98.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Miroslav Sádlo
Srovnání metod stanovení cukernatosti u révových moštů
November 2002Displaying the final thesis
99.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Bc. Adéla Samiecová
Nabídka výrobků z třešní a višní v maloobchodní síti.
May 2016Displaying the final thesis
100.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Zuzana Seďová
Hodnocení kvality u produktů z jahod.
May 2013Displaying the final thesis
101.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Zuzana Seďová
Nabídka výrobků z jahod v maloobchodní síti.
May 2011Displaying the final thesis
102.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Bc. Andrea Skotáková
Jakostní požadavky na chlazené a mražené výrobky z ovoce a zeleniny.
May 2017Displaying the final thesis
103.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Vanesa Sládečková
Hodnocení změn kyselin v hroznech a vínech.
May 2019Displaying the final thesis
104.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Lucie Slaninová
Inovované nápoje z hroznových moštů.
May 2015Displaying the final thesis
105.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Lucie Slaninová
Jakostní parametry nealkoholických a nízkoalkoholických nápojů.
May 2013Displaying the final thesis
106.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Bc. Robert Slaný
Využití přirozených barviv v potravinářské výrobě
May 2004Displaying the final thesis
107.Final thesis was successfully defended.DisTWritten by (author): Ing. Jan Stávek, Ph.D.
Vliv suroviny a technologie na kvalitativní parametry růžových vín
September 2009Displaying the final thesis
108.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Jana Steiglová
Historie a současnost péče o jakost.
July 2009Displaying the final thesis
109.Final thesis is in progressDTWritten by (author): Bc. Fabián Šimek
Příprava a hodnocení odrůdových destilátů z hroznů.
May 2020Displaying the final thesis
110.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Bc. Fabián Šimek
Technologie a jakostní parametry destilátů z neovocných surovin.
July 2018Displaying the final thesis
111.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Bc. Hana Šimšová
Destiláty z hroznů a vín.
May 2016Displaying the final thesis
112.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Marian Štvrtecký
Hodnocení jakostních parametrů révových vín senzorickou analýzou
May 2005Displaying the final thesis
113.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Marian Štvrtecký
Metodické přístupy v senzorické analýze révových vín
March 2003Displaying the final thesis
114.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Bc. Marek Šulc
Význam sanitace v potravinářském průmyslu.
May 2012Displaying the final thesis
115.Final thesis is in progressDisTWritten by (author): Ing. Petra Švestková
Studium antioxidační aktivity a synergických účinků v potravinách
September 2022Displaying the final thesis
116.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Antonín Švrček
Dřevěné nádoby v technologii bílých a červených vín
May 2004Displaying the final thesis
117.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Bc. Erika Tománková
Aktuální systém potravinářské legislativy.
July 2008Displaying the final thesis
118.Final thesis is incompleteDTWritten by (author): Bc. Erika Tománková
Stanovení barevného potenciálu hroznů pro výrobu červených vín.
May 2010Displaying the final thesis
119.Final thesis is incompleteDisTWritten by (author): Ing. Eva Tománková
Studium anthokyaninů červených vín.
September 2014Displaying the final thesis
120.Final thesis is incompleteBTWritten by (author): Monika Tůmová
Jakostní požadavky u chlazených a mražených výrobků z ovoce a zeleniny.
May 2013Displaying the final thesis
121.Final thesis is incompleteDTWritten by (author): Ing. Jan Uhlíř
Hodnocení barevných parametrů v technologickém procesu růžových vín.
May 2008Displaying the final thesis
122.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Marek Uhnák
Hodnocení jakosti a aromatického profilu révových vín
May 2006Displaying the final thesis
123.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Marek Uhnák
Použití stupnicových a profilových metod v senzorické analýze potravin
November 2003Displaying the final thesis
124.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Petra Vališová
Vína třetích zemí na českém trhu a právní aspekty EU
May 2014Displaying the final thesis
125.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Lukáš Veverka, Ph.D.
Použití enzymatických preparátů v nápojovém průmyslu
November 2003Displaying the final thesis
126.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Lukáš Veverka, Ph.D.
Srovnání jakosti révových vín a vinných destilátů
May 2006Displaying the final thesis
127.Final thesis was successfully defended.DisTWritten by (author): Ing. Lukáš Veverka, Ph.D.
Studium korelací jakostních parametrů vín a destilátů
August 2009Displaying the final thesis
128.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Bc. Kateřina Videnková
Aditiva modifikující fyzikální vlastnosti potravin
May 2004Displaying the final thesis
129.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Bc. Edita Vihanová
Čiřící a stabilizační prostředky ve vinařské technologii
May 2004Displaying the final thesis
130.Final thesis is incompleteDisTWritten by (author): Ing. Marta Vítková
Hodnocení jakosti červených vín ve vztahu k parametrům barevnosti
April 2009Displaying the final thesis
131.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Marta Vítková
Sledování výskytu anthokyaninových barviv v modrých odrůdách révy vinné
November 2002Displaying the final thesis
132.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Ondrej Voda
Srovnání metod stanovení oxidu siřičitého v révových vínech
May 2003Displaying the final thesis
133.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Jakub Zatloukal
Stanovení antioxidační aktivity u méně známých ovocných druhů
May 2011Displaying the final thesis
134.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Bc. Šárka Zbořilová
Jakost potravin určených pro zvláštní výživu.
July 2009Displaying the final thesis
135.Final thesis is incompleteBTWritten by (author): Bc. Jan Zitta
Sortiment a jakostní parametry nealkoholických nápojů.
July 2009Displaying the final thesis
136.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Monika Zlínská
Hodnocení výskytu zdravotně rizikových složek v potravinách rostlinného původu.
May 2010Displaying the final thesis
137.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Monika Zlínská
Požadavky na zdravotní nezávadnost čerstvého ovoce a zeleniny.
July 2008Displaying the final thesis
138.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Erik Zubek
Vliv fermentačních podmínek na jakost ovocného distilátu
May 2003Displaying the final thesis
139.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Jan Ženatík
Studium barevných změn ovocných šťáv v průběhu koncentrace
May 2003Displaying the final thesis

Key (click to show/hide)
BTBachelor thesis
DTDiploma thesis
DisTDissertation thesis
DisThPrDissertation thesis propositions
FtMBAFinal MBA thesis
Final thesisFinal thesis
FT(ILL)Final thesis - foreign students
FT(FS)Final thesis - Institute for Lifelong Learning
HabTHabilitation thesis
RigTRigorous thesis
Final thesis is incompleteFinal thesis is incomplete
Final thesis was unsuccessfully defended.Final thesis was unsuccessfully defended.
Final thesis was successfully defended.Final thesis was successfully defended.
Final thesis is in progressFinal thesis is in progress