Lidé na MENDELUHelp


Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

prof. Ing. Robert Pokluda, Ph.D.
Identifikační číslo: 3526
Univerzitní e-mail: robert.pokluda [at] mendelu.cz
 
Akademický pracovník - profesor - Ústav zelinářství a květinářství (ZF)
Výzkumník projektu IV - Ústav zelinářství a květinářství (ZF)
Vedoucí ústavu - Ústav zelinářství a květinářství (ZF)

Kontakty     Výuka     Projekty     Publikace     
Stáže     Orgány     Vedené práce     Konference     

Následující seznam zobrazuje přehled vedených prací na MENDELU.

Pomocí následujícího filtru můžete omezit zobrazované záznamy.

Rok odevzdání:
Typ práce:

Poř.StavTypZávěrečná práceDokdyPodrobnosti
1.ADPAutor: Ing. Zdeňka Babíková
Hodnocení biologické ochrany v kultuře zelí hlávkového
květen 2006prohlížet
2.ADPAutor: Ing. Gabriela Barčová
Nutriční hodnota vybraných druhů kořenové zeleniny
květen 2007prohlížet
3.NBPAutor: Miloslav Bartoš
Možnosti ekologického pěstování plodové zeleniny
červenec 2007prohlížet
4.ABPAutor: Bc. Vojtěch Bařinka
Stavební aspekty a využití aquaponického systému
květen 2017prohlížet
5.ADisPAutor: Ing. Pavla Bímová, Ph.D.
Vliv alternativních organických hnojiv na obsah vybraných antioxidačních látek u hospodářsky významných druhů zeleniny
srpen 2007prohlížet
6.ADPAutor: Yaw Damoah Boateng
Evaluation of vegetable plantings parameters in condition of mycorrhizal inoculation
květen 2018prohlížet
7.ABPAutor: Ing. Mgr. Lenka Bochníčková
Choroby a škůdci plodové zeleniny
leden 2003prohlížet
8.RDPAutor: Bc. Petr Botek
Analysis of vegetable quality in aquaponic production system
duben 2021prohlížet
9.ABPAutor: Bc. Petr Botek
Hydroponické pěstební systémy, jejich srovnání z hlediska produkčního a ekonomického
květen 2018prohlížet
10.RBPAutor: Kristián Božik
Aquaponie pro produkci rostlin a ryb
květen 2020prohlížet
11.ABPAutor: Ing. Eva Černotová
Nutriční hodnota vybraných odrůd ředkviček.
březen 2003prohlížet
12.ADPAutor: Ing. Eva Černotová
Porovnání vybraných nutričních hodnot odrůd ředkviček
duben 2005prohlížet
13.ABPAutor: Bc. Thi Ha Dang
Zeleniny Vietnamu vhodné pro introdukci do ČR
květen 2016prohlížet
14.ADPAutor: Ing. Jana Doležalová
Zajištění kvality vybrané zeleniny v obchodním řetězci
duben 2007prohlížet
15.ADPAutor: Ing. Michaela Doleželová
Porovnání hospodářských vlastností česneku paličáku
duben 2005prohlížet
16.ABPAutor: Ing. Michaela Doleželová
Porovnání hospodářských vlastností česneku paličáku
březen 2003prohlížet
17.ABPAutor: Ing. Ondřej Drobil
Způsoby vyhodnocení vlivu symbiotických mikroorganismů v zelenině
červenec 2010prohlížet
18.ABPAutor: Ing. Tomáš Dvořák
Možnosti ekologického pěstování listové zeleniny
červenec 2007prohlížet
19.ADPAutor: Ing. Tomáš Dvořák
Srovnání biologické účinnosti rostlinných insekticidů na vybrané škůdce zeleniny
květen 2009prohlížet
20.ADisPAutor: Mohamed Ewis Abdelaziz, Ph.D., MSc
Effect of different microorganisms and substrates on yield and fruit quality of cucumber grown in soilless culture
říjen 2008prohlížet
21.RDPAutor: Bc. Ing. Šárka Franková
Hodnocení rozvoje mykorhizní kolonizace u salátu
duben 2020prohlížet
22.ABPAutor: Ing. Petra Gajdošová
Ověření využití méně známých zelenin ve formě nového výrobku
květen 2013prohlížet
23.ADPAutor: Ing. Urszula Gaurová
Sledování vlivu žluté mozaiky cuket na výnos a jakost okurek nakladaček
duben 2004prohlížet
24.ABPAutor: Bc. Mgr. Jana Göbelová
Moderní postupy ve výživě rostlin
leden 2003prohlížet
25.ADPAutor: Ing. Dana Grégrová
Vliv mykorhizní symbiózy na zeleninovou sadbu
květen 2014prohlížet
26.ABPAutor: Ing. Lenka Halvová
Studium přirozených predátorů škůdců v kulturách zeleniny
červen 2009prohlížet
27.ADPAutor: Ing. Lenka Halvová
Využití kvetoucích pásů v rámci ekologické farmy
duben 2011prohlížet
28.RDisPAutor: Ing. Michal Heinrich
Hodnocení alternativních výrobních postupů zeleniny ze skupiny "microgreens"
únor 2021prohlížet
29.ADPAutor: Ing. Michal Heinrich
Vliv mykorhizních hub na morfologické a růstové parametry zeleniny
květen 2017prohlížet
30.NBPAutor: Bc. Ondřej Henek
Pěstování čínského zelí v integrované kultuře
duben 2005prohlížet
31.NDPAutor: Bc. Barbora Hlaváčová
Testování biologických aditiv při závlaze zeleniny
květen 2014prohlížet
32.ADPAutor: Bc. Ing. Hana Hnátková, Ph.D.
Hodnocení vlivu mykorhizy na morfologické a výnosové parametry papriky
květen 2013prohlížet
33.ABPAutor: Bc. Ing. Hana Hnátková, Ph.D.
Využití mikroorganismů pro snížení vlivu abiotických stresorů v zelenině
červenec 2011prohlížet
34.ABPAutor: Ing. Marie Hojná
Možnosti ekologického pěstování kořenové zeleniny
červenec 2007prohlížet
35.ABPAutor: Bc. Milan Houdek
Možnosti pěstování méně známých listových zelenin
leden 2003prohlížet
36.ABPAutor: Bc. Lucie Hřebíčková
Porovnání jakostního třídění zeleniny ve vztahu k pěstebním technologiím
leden 2003prohlížet
37.RDisPAutor: Ing. Nambe Jababu
Evaluation of new and promising botanical preparations on insecticidal activity of brassica vegetable pests
leden 2019prohlížet
38.ABPAutor: Ing. Lenka Jasenovcová
Využití symbiotických hub pro zlepšení odolnosti sadby zeleniny
květen 2013prohlížet
39.ADPAutor: Ing. Helena Kalusová
Nutriční hodnota vybraných druhů kořenové zeleniny
duben 2005prohlížet
40.NBPAutor: Michaela Kapustová
Možnosti zvyšování odolnosti zeleniny ke stresovým faktorům
květen 2015prohlížet
41.ABPAutor: Ing. Markéta Karláková
Choroby a škůdci košťálové zeleniny.
leden 2003prohlížet
42.ABPAutor: Ing. Kateřina Klímová
Méně známé a exotické druhy listových zelenin
červen 2006prohlížet
43.ADPAutor: Ing. Lucie Koláčná
Hodnocení vlivu doplňkových závlah s přídavkem bioaditiv v kulturách zeleniny
květen 2014prohlížet
44.ABPAutor: Bc. Galina Kolátková
Vyhodnocení perspektivních přípravků pro výživu a zvýšení odolnosti zeleniny v ekologickém zemědělství
květen 2012prohlížet
45.ADPAutor: Ing. Tereza Kolmašová
Předseťová úprava osiva zeleniny pro ekologický systém pěstování
květen 2014prohlížet
46.ADisPAutor: doc. Ing. Tomáš Kopta, Ph.D.
Introdukce netradičních druhů zeleniny v podmínkách ČR v systému ekologické produkce
září 2010prohlížet
47.ABPAutor: Ing. Jaroslav Kořínek
Využití biologických přípravků (řasy, houby, výtažky) při závlaze zeleniny
květen 2013prohlížet
48.ABPAutor: Bc. Darina Kostíková
Choroby a škůdci kořenové zeleniny
leden 2003prohlížet
49.ADPAutor: Ing. Augustin Kotil
Srovnání nutričních hodnot pozdních odrůd mrkve.
duben 2004prohlížet
50.ADPAutor: Ing. Eva Krhutová
Možnosti pěstování vybrané zeleniny v podmínkách ekologické produkce
květen 2012prohlížet
51.ADPAutor: Ing. Vladěna Krsičková
Možnosti využití vybraných subtropických a tropických zelenin
květen 2006prohlížet
52.ABPAutor: Ing. Radka Kučerová
Využití introdukovaných zelenin v racionální výživě
červenec 2011prohlížet
53.ADisPAutor: Ing. Lucie Kučová, Ph.D.
Studium vlivu arbuskulárních mykorhizních hub na jakostní, hospodářské a nutriční parametry kultury póru pravého (Allium porrum L.)
září 2016prohlížet
54.ADPAutor: Ing. Lucie Kučová, Ph.D.
Vliv saprofytických a mykorhizních přípravků na fyziologické a hospodářské parametry zeleniny v ekologické produkci
květen 2012prohlížet
55.ABPAutor: Ing. Radka Malečková
Zvyšování odolnosti zeleniny vůči stresorům
květen 2017prohlížet
56.NDisPAutor: Ing. Jana Martincová
Studium vlivu homeopatických přípravků na zdravotní stav, výnos a kvalitu hospodářsky významných zelenin
září 2018prohlížet
57.ABPAutor: Bc. Mgr. Lenka Maťúšová
Využití léčivých a aromatických rostlin ve formě rostlinných insekticidů v kulturách zeleniny
květen 2019prohlížet
58.ABPAutor: Ing. Zuzana Medveďová, Ph.D.
Možnosti použití mikroorganismů při pěstování zeleniny
červenec 2009prohlížet
59.ABPAutor: Ing. Veronika Míčková
Současné možnosti skleníkové produkce v České republice
listopad 2003prohlížet
60.ADPAutor: Ing. Veronika Míčková
Vliv přípravku Amalgerol na vybrané hospodářské a nutriční parametry rajčat
duben 2007prohlížet
61.ABPAutor: Ing. Pavel Mikulec
Možnosti rozšíření sortimentu o méně známé kořenové zeleniny.
srpen 2004prohlížet
62.ADPAutor: Ing. Pavel Mikulec
Uplatnění méně známých kořenových zelenin v podmínkách ČR
květen 2006prohlížet
63.ADPAutor: Bc. Ing. Petra Mücková
Hydroponická kultura čínské hořčice
duben 2005prohlížet
64.ABPAutor: Bc. Ing. Petra Mücková
Hydroponická kultura čínské hořčice
březen 2003prohlížet
65.ADisPAutor: Ing. Ľudovít Nedorost, Ph.D.
Uplatnění symbiotických hub Glomus při produkci modelových zástupců zeleniny
září 2012prohlížet
66.ADPAutor: Ing. Ľudovít Nedorost, Ph.D.
Vliv aplikace mikroorganismů na vybrané hospodářské a nutriční parametry póru
květen 2009prohlížet
67.ABPAutor: Ing. Jan Nelhübel
Současný sortiment košťálových zelenin
květen 2006prohlížet
68.ADPAutor: Ing. Simona Němčíková
Nutriční kvalita vybraných zelenin v nabídce obchodní sítě
květen 2006prohlížet
69.ABPAutor: Ing. Simona Němčíková
Rizikové a nežádoucí složky zeleniny
listopad 2003prohlížet
70.ADPAutor: Ing. Viet Nguyen Huu
Využití hydroponie pro pěstování vybraných asijských zelenin
květen 2017prohlížet
71.ABPAutor: Ing. Viet Nguyen Huu
Zhodnocení perspektivních genotypů asijských zelenin pro podmínky ČR
květen 2015prohlížet
72.ABPAutor: Bc. Dana Nováková
Uplatnění symbiotických hub v kulturách zeleniny
květen 2009prohlížet
73.NDPAutor: Bc. Dana Nováková
Využití podpůrného přípravku Energen pro zlepšení hospodářských parametrů a jakosti v kultuře papriky
duben 2011prohlížet
74.RDPAutor: Bc. Kateřina Patloková
Hodnocení perspektivních druhu mykorhizních hub v krátkodobých kulturách zeleniny
duben 2021prohlížet
75.ABPAutor: Ing. Tomáš Páviš
Využití asijských zelenin v racionální výživě
červenec 2010prohlížet
76.ADisPAutor: Ing. Bc. Eliška Peňázová, Ph.D.
Studium rezistence perspektivních genotypů zelenin z čeledi Brassicaceae
září 2016prohlížet
77.ADisPAutor: Bojana Petrović, Ph.D., MSc
Study of internal quality of onion in organic farming system
červen 2019prohlížet
78.ABPAutor: Ing. Zuzana Plucarová
Nutriční hodnota vybraných odrůd salátu
červen 2003prohlížet
79.ADPAutor: Ing. Vendula Poláková
Účinnost rostlinných extraktů získaných superkritickou extrakcí na vybrané druhy škůdců
květen 2009prohlížet
80.ABPAutor: Ing. Gabriela Porubová
Pěstební technologie hlívy ústřičné
květen 2006prohlížet
81.ABPAutor: Bc. Ing. Eva Prachařová
Využití ekologických přípravků ochrany v zahradnictví
červenec 2007prohlížet
82.ABPAutor: Ing. Klára Procházková
Perspektivní druhy listových zelenin
srpen 2008prohlížet
83.ADPAutor: Ing. Klára Procházková
Studium vlivu symbiotických mikroorganismů u cibule
květen 2010prohlížet
84.RDisPAutor: Ing. Simona Průchová, DiS.
Kvalita a produktivita rostlin ve vertikálním pěstebním systému
září 2023prohlížet
85.RDisPAutor: Ing. Lucia Ragasová
Hodnocení diversity rostlinných společenstev vybraných viničních tratí
září 2020prohlížet
86.NBPAutor: Ing. Gabriela Ruttová
Možnosti rozšíření sortimentu o méně známé plodové zeleniny
listopad 2003prohlížet
87.ADPAutor: Ing. Andrea Řezáčová
Srovnání nutričních hodnot poloraných odrůd mrkve
duben 2005prohlížet
88.ADPAutor: Ing. Petra Sehnalová
Vyhodnocení vlivu rozdílné úrovně závlahy na vybrané parametry sadby zeleniny
květen 2018prohlížet
89.ABPAutor: Ing. Petr Sekanina
Sucho jako rizikový faktor pro produkci zeleniny
květen 2017prohlížet
90.RDisPAutor: Ing. Petr Sekanina
Vliv řídicích systémů na kvalitu hydroponické produkce zeleniny
září 2023prohlížet
91.RDPAutor: Bc. Michaela Schreyerová
Symbiotické mikroorganismy v kombinaci s nanočásticemi pro zvýšení produktivity zeleniny
duben 2021prohlížet
92.ABPAutor: Ing. Zuzana Skaličková
Studium a ověřování sortimentu netradičních zelenin v podmínkách ČR
květen 2016prohlížet
93.RBPAutor: MUDr. Bronislava Slaná
Potenciál nanočástic při rozvoji mikrobiálních symbióz v kulturách zeleniny
duben 2021prohlížet
94.ADPAutor: Ing. Zbyněk Slezáček
Rooting of leafy cuttings with model species of Sophora microphylla
duben 2004prohlížet
95.ADPAutor: Ing. Martina Sodomková
Hodnocení perspektivních zelenin z hospodářského a nutričního hlediska
květen 2015prohlížet
96.ABPAutor: Ing. Martina Sodomková
Možnosti využití méně známých zelenin ve finální spotřebitelské úpravě
květen 2013prohlížet
97.ABPAutor: Ing. Nicola Sochorcová
Antioxidanty v perspektivních zeleninách z hlediska zdravotního vlivu na člověka
květen 2015prohlížet
98.ABPAutor: Ing. Jindřiška Sorádová
Význam a zastoupení antioxidantů v zelenině
červen 2006prohlížet
99.ADPAutor: Ing. Jindřiška Sorádová
Zhodnocení pomocného přípravku Amalgerol Premium v kultuře rajčat
květen 2008prohlížet
100.ADPAutor: Ing. Pavol Suran
Hodnocení vlivu mykorhizy na morfologické a výnosové parametry česneku
květen 2013prohlížet
101.ABPAutor: Ing. Pavol Suran
Použití nových přípravků pro zvýšení odolnosti zeleniny
červenec 2011prohlížet
102.ADPAutor: Ing. Kateřina Svátková
Vyhodnocení perspektivních genových zdrojů zeleniny z Asie
květen 2014prohlížet
103.ADPAutor: Ing. Tereza Šestáková
Exploitation of mycorrhizal symbiosis in vegetable young plant production
květen 2020prohlížet
104.RDPAutor: Bc. Veronika Továrková, DiS.
Hodnocení potenciálu biologické ochrany v hydoponické kultuře rajčat
květen 2019prohlížet
105.ABPAutor: Bc. Pavla Valentová
Nutriční kvalita plodové zeleniny
leden 2003prohlížet
106.NBPAutor: Martin Vávra
Možnosti ekologického pěstování zeleniny
červen 2006prohlížet
107.ABPAutor: Ing. Marcela Vetchá
Uplatnění extraktů řas a sinic v polních kulturách zeleniny
květen 2013prohlížet
108.RDisPAutor: Ing. Darja Vojtěšková
Uplatnění netradičních zelenin v systému ekologické produkce v podmínkách ČR
březen 2019prohlížet
109.ADisPAutor: Ing. Jiřina Vojtíšková, Ph.D.
Vliv vodního stresu na výnosové a jakostní parametry zeleniny
září 2012prohlížet
110.ADPAutor: Ing. Svatava Vrečková
Hodnocení biologické ochrany v kultuře zelí hlávkového
květen 2009prohlížet
111.ADPAutor: Ing. Kateřina Vyhlídalová
Multimediální atlas chorob a škůdců zeleniny
květen 2004prohlížet
112.ADPAutor: Ing. Pavlína Žáková
Možnosti ovlivnění vodního stresu u keříčkových rajčat přípravkem Pentakeep
duben 2009prohlížet

Legenda (otevře/zavře se po kliknutí)
BPBakalářská práce
DPDiplomová práce
DisPDisertační práce
HabPHabilitační práce
RigPRigorózní práce
TzDisPTeze disertační práce
ZpMBAZávěrečná MBA práce
ZPZávěrečná práce
ZPicvZávěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání
ZPzsZávěrečná práce - zahraniční studenti
NZávěrečná práce je nekompletní
NZávěrečná práce nebyla úspěšně obhájena
AZávěrečná práce byla úspěšně obhájena
PZávěrečná práce je odevzdána
RZávěrečná práce je rozpracována