Ľudia na MENDELU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
Identifikačné číslo: 3236
Univerzitný e-mail: tomas.gregor [at] mendelu.cz
 
Akademický pracovník - docent - Ústav technologie potravin (AF)
Vedúci ústavu - Ústav technologie potravin (AF)

     Výučba          Publikácie
     
     
Konferencie     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieDruh výsledkuRokPodrobnosti
1.
Možnosti uplatnění tuhých i kapalných hnojiv z portfolia firmy YARA Czech rep. ve výživě jarního ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
Možnosti uplatnění tuhých i kapalných hnojiv z portfolia firmy YARA Czech rep. ve výživě jarního ječmene. In Kompendium 2020. 1. vyd. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, s. 28--30. ISBN 978-80-213-3003-0.
článok v zborníku
2020
Podrobnosti
2.
Možnosti využití látek regulujících velikost zrna sladovnického ječmene a jeho složení
Hřivna, Luděk -- Gregor, Tomáš -- Šottníková, Viera -- Maco, Roman
Možnosti využití látek regulujících velikost zrna sladovnického ječmene a jeho složení. HŘIVNA, L. -- GREGOR, T. -- ŠOTTNÍKOVÁ, V. -- MACO, R. 2020.
certifikované metodiky, liečebné a pamiatkové postupy
2020
Podrobnosti
3.
Pivo fortifikované vybranými bylinnými extrakty
Pluháčková, Helena -- Gregor, Tomáš -- Boško, Rastislav -- Běláková, Sylvie -- Svoboda, Zdeněk
MENDELOVA UNIVERZITA V BRNĚ. Pivo fortifikované vybranými bylinnými extrakty. PLUHÁČKOVÁ, H. -- GREGOR, T. -- BOŠKO, R. -- BĚLÁKOVÁ, S. -- SVOBODA, Z. 33670, Úřad průmyslového vlastnictví, Česká republika. URL: https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0033/uv033670.pdf
výsledky s právnou ochranou (úžitný vzor, priemyslový vzor)
2020
Podrobnosti
4.
Vliv aplikace fosforu, síry, dusíku a mimokořenové výživy na výnos a kvalitu zrna sladovnického ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
Vliv aplikace fosforu, síry, dusíku a mimokořenové výživy na výnos a kvalitu zrna sladovnického ječmene. In Kompendium 2020. 1. vyd. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, s. 56--59. ISBN 978-80-213-3003-0.
článok v zborníku
2020Podrobnosti
5.
Vliv hnojení fosforem na technologické parametry zrna jarního ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Gregor, Tomáš -- Šottníková, Viera
Vliv hnojení fosforem na technologické parametry zrna jarního ječmene. In Kompendium 2020. 1. vyd. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, s. 47--49. ISBN 978-80-213-3003-0.
článok v zborníku
2020
Podrobnosti
6.Vliv huminových látek na výnos a kvalitu zrna ječmene při zvýšené dusíkaté výživě
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
Vliv huminových látek na výnos a kvalitu zrna ječmene při zvýšené dusíkaté výživě. In Kompendium 2020. 1. vyd. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, s. 34--37. ISBN 978-80-213-3003-0.
článok v zborníku
2020
Podrobnosti
7.
Vliv mořidel a biologicky aktivních látek na výnos a kvalitu zrna ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Gregor, Tomáš -- Šottníková, Viera
Vliv mořidel a biologicky aktivních látek na výnos a kvalitu zrna ječmene. In Kompendium 2020. 1. vyd. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, s. 20--22. ISBN 978-80-213-3003-0.
článok v zborníku2020
Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.