Lidé na MENDELU


Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

doc. Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
Identifikační číslo: 3236
Univerzitní e-mail: tomas.gregor [at] mendelu.cz
 
Akademický pracovník - docent - Ústav technologie potravin (AF)

Kontakty
     
     
Projekty     
Publikace
     
Orgány
     
     

Rok:
Řadit dle:

Zvolená osoba je autorem následujících publikací.

Poř.Publikace
Druh výsledku
Rok
Podrobnosti
1.Možnosti uplatnění tuhých i kapalných hnojiv z portfolia firmy YARA Czech rep. ve výživě jarního ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
Možnosti uplatnění tuhých i kapalných hnojiv z portfolia firmy YARA Czech rep. ve výživě jarního ječmene. In Kompendium 2020. 1. vyd. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, s. 28--30. ISBN 978-80-213-3003-0.
stať ve sborníku
2020
Podrobnosti
2.Možnosti využití látek regulujících velikost zrna sladovnického ječmene a jeho složení
Hřivna, Luděk -- Gregor, Tomáš -- Šottníková, Viera -- Maco, Roman
Možnosti využití látek regulujících velikost zrna sladovnického ječmene a jeho složení. HŘIVNA, L. -- GREGOR, T. -- ŠOTTNÍKOVÁ, V. -- MACO, R. 2020.
certifikované, akreditované, schválené metodiky, léčebné nebo památkové postupy
2020
Podrobnosti
3.Pivo fortifikované vybranými bylinnými extrakty
Pluháčková, Helena -- Gregor, Tomáš -- Boško, Rastislav -- Běláková, Sylvie -- Svoboda, Zdeněk
MENDELOVA UNIVERZITA V BRNĚ. Pivo fortifikované vybranými bylinnými extrakty. PLUHÁČKOVÁ, H. -- GREGOR, T. -- BOŠKO, R. -- BĚLÁKOVÁ, S. -- SVOBODA, Z. 33670, Úřad průmyslového vlastnictví, Česká republika. URL: https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0033/uv033670.pdf
výsledky s právní ochranou (užitný vzor, průmyslový vzor)
2020
Podrobnosti
4.
Vliv aplikace fosforu, síry, dusíku a mimokořenové výživy na výnos a kvalitu zrna sladovnického ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
Vliv aplikace fosforu, síry, dusíku a mimokořenové výživy na výnos a kvalitu zrna sladovnického ječmene. In Kompendium 2020. 1. vyd. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, s. 56--59. ISBN 978-80-213-3003-0.
stať ve sborníku2020
Podrobnosti
5.
Vliv hnojení fosforem na technologické parametry zrna jarního ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Gregor, Tomáš -- Šottníková, Viera
Vliv hnojení fosforem na technologické parametry zrna jarního ječmene. In Kompendium 2020. 1. vyd. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, s. 47--49. ISBN 978-80-213-3003-0.
stať ve sborníku
2020Podrobnosti
6.
Vliv huminových látek na výnos a kvalitu zrna ječmene při zvýšené dusíkaté výživě
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
Vliv huminových látek na výnos a kvalitu zrna ječmene při zvýšené dusíkaté výživě. In Kompendium 2020. 1. vyd. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, s. 34--37. ISBN 978-80-213-3003-0.
stať ve sborníku2020Podrobnosti
7.Vliv mořidel a biologicky aktivních látek na výnos a kvalitu zrna ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Gregor, Tomáš -- Šottníková, Viera
Vliv mořidel a biologicky aktivních látek na výnos a kvalitu zrna ječmene. In Kompendium 2020. 1. vyd. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, s. 20--22. ISBN 978-80-213-3003-0.
stať ve sborníku
2020Podrobnosti

Pomocí následujícího tlačítka můžete zobrazený seznam publikací exportovat do formátu pro tabulkový procesor Excel.