Persons at MENDELU


This page displays all publicly accessible information about the desired person. Some information about the person's occupation and offices may be hidden.

doc. Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
Identification number: 3236
University e-mail: tomas.gregor [at] mendelu.cz
 
Academic staff - Associate Professor - Department of Food Technology (FA)
Head of department - Department of Food Technology (FA)

Contacts
     
Lesson     Projects
     
Publications
     Bodies
     
Conferences     

Year:
Order by:

The selected person is an author of the following publications.

Ord.
Publications
Type of resultYear
Details
1.
Možnosti uplatnění tuhých i kapalných hnojiv z portfolia firmy YARA Czech rep. ve výživě jarního ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
Možnosti uplatnění tuhých i kapalných hnojiv z portfolia firmy YARA Czech rep. ve výživě jarního ječmene. In Kompendium 2020. 1st ed. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, p. 28--30. ISBN 978-80-213-3003-0.
article in proceedings
2020
Details
2.Vliv aplikace fosforu, síry, dusíku a mimokořenové výživy na výnos a kvalitu zrna sladovnického ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
Vliv aplikace fosforu, síry, dusíku a mimokořenové výživy na výnos a kvalitu zrna sladovnického ječmene. In Kompendium 2020. 1st ed. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, p. 56--59. ISBN 978-80-213-3003-0.
article in proceedings2020Details
3.
Vliv hnojení fosforem na technologické parametry zrna jarního ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Gregor, Tomáš -- Šottníková, Viera
Vliv hnojení fosforem na technologické parametry zrna jarního ječmene. In Kompendium 2020. 1st ed. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, p. 47--49. ISBN 978-80-213-3003-0.
article in proceedings
2020
Details
4.Vliv huminových látek na výnos a kvalitu zrna ječmene při zvýšené dusíkaté výživě
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
Vliv huminových látek na výnos a kvalitu zrna ječmene při zvýšené dusíkaté výživě. In Kompendium 2020. 1st ed. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, p. 34--37. ISBN 978-80-213-3003-0.
article in proceedings
2020
Details
5.
Vliv mořidel a biologicky aktivních látek na výnos a kvalitu zrna ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Gregor, Tomáš -- Šottníková, Viera
Vliv mořidel a biologicky aktivních látek na výnos a kvalitu zrna ječmene. In Kompendium 2020. 1st ed. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, p. 20--22. ISBN 978-80-213-3003-0.
article in proceedings2020Details

Use the following button to export the list of publications to a format suitable for Excel.