Lidé na MENDELU


Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

Ing. Libor Sládek, Ph.D.
Identifikační číslo: 3218
Univerzitní e-mail: libor.sladek [at] mendelu.cz
 
Akademický pracovník - odborný asistent - Ústav chovu a šlechtění zvířat (AF)

Kontakty     Výuka     Publikace     
     
     

Rok:
Řadit dle:

Zvolená osoba je autorem následujících publikací.

Poř.
PublikaceDruh výsledkuRok
Podrobnosti
1.
The effect of genotype, sex and intramuscular fat content on the colour of pork
Sládek, Libor -- Dračková, Eliška
The effect of genotype, sex and intramuscular fat content on the colour of pork. Acta Universitatis agriculturae et silviculturae Mendelianae Brunensis = Acta of Mendel University of agriculture and forestry Brno = Acta Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně. 2020. sv. 68, č. 1, s. 101--108. ISSN 1211-8516. URL: https://acta.mendelu.cz/68/1/0101/
článek v odborném periodiku
2020Podrobnosti
2.
The Impact of the pH1 Value and the Length of Carcass on the Quality of Slaughtered Pigs of the Hybrid Combination (CLW × CL) × D
Sládek, Libor
The Impact of the pH1 Value and the Length of Carcass on the Quality of Slaughtered Pigs of the Hybrid Combination (CLW × CL) × D. Acta Universitatis agriculturae et silviculturae Mendelianae Brunensis = Acta of Mendel University of agriculture and forestry Brno = Acta Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně. 2020. sv. 68, č. 2, s. 343--349. ISSN 1211-8516. URL: https://acta.mendelu.cz/68/2/0343/
článek v odborném periodiku
2020Podrobnosti
3.
Vliv pohlaví na barvu vepřového masa
Dračková, Eliška -- Sládek, Libor -- Filipčík, Radek
Vliv pohlaví na barvu vepřového masa. Maso: odborný časopis pro výrobce, zpracovatele a prodejce masa, masných výrobků a lahůdek. 2020. sv. 2020, č. 2, s. 31--35. ISSN 1210-4086.
článek v odborném periodiku
2020Podrobnosti
4.Vliv pohlaví na barvu vepřového masa
Dračková, Eliška -- Sládek, Libor -- Filipčík, Radek
Vliv pohlaví na barvu vepřového masa. In Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1. vyd. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020, s. 217--227. ISBN 978-80-7509-714-9. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
stať ve sborníku2020Podrobnosti
5.
Využití lamy alpaky v agroturistice z pohledu návštěvníků
Mikule, Vladimír -- Sládek, Libor -- Hejmalová, Lucie
Využití lamy alpaky v agroturistice z pohledu návštěvníků. In Aktuální problémy cestovního ruchu „Overtourism – riziko pro destinace“ . Jihlava: Vysoká škola polytechnická Jihlava, 2020, s. 112--116. ISBN 978-80-88064-47-3. URL: https://kcr.vspj.cz/uvod/konference/aktualni-problemy-cestovniho-ruchu-2020
stať ve sborníku
2020
Podrobnosti

Pomocí následujícího tlačítka můžete zobrazený seznam publikací exportovat do formátu pro tabulkový procesor Excel.