Lidé na MENDELU


Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

doc. Ing. Martina Lichovníková, Ph.D.
Identifikační číslo: 3208
Univerzitní e-mail: martina.lichovnikova [at] mendelu.cz
 
Akademická pracovnice - docentka - Ústav chovu a šlechtění zvířat (AF)
Garant projektu - Odbor pro podporu tvůrčí činnosti (REK)
Prorektorka - Mendelova univerzita v Brně

Kontakty     Výuka     Projekty     Publikace     
Orgány     Vedené práce     Konference     

Následující seznam zobrazuje přehled vedených prací na MENDELU.

Pomocí následujícího filtru můžete omezit zobrazované záznamy.

Rok odevzdání:
Typ práce:

Poř.StavTypZávěrečná práceDokdyPodrobnosti
1.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. et Ing. Vojtěch Anderle, Ph.D.
Parametry užiktovosti barevných rázů křepelky japonské
duben 2012Zobrazení závěrečné práce
2.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. et Ing. Vojtěch Anderle, Ph.D.
Parametry užitkovosti u české slepice zlatě kropenaté
duben 2014Zobrazení závěrečné práce
3.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDisPAutor: Ing. et Ing. Vojtěch Anderle, Ph.D.
Využití pícnin ve výživě kura domácího
září 2017Zobrazení závěrečné práce
4.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Jarmila Bartošová
Mykoplazmóza v rozmnožovacích chovech masných hybridů
březen 2009Zobrazení závěrečné práce
5.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Jarmila Bartošová
Vliv spikingu a intra-spikingu v rodičovských chovech masného typu na líhnivost kuřat
duben 2012Zobrazení závěrečné práce
6.Závěrečná práce je nekompletníBPAutor: Martina Beránková
Senzorická kvalita vajec
duben 2005Zobrazení závěrečné práce
7.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Mgr. Anthula Bojasová
Možnosti využití bobu ve výživě výkrmových kuřat
duben 2005Zobrazení závěrečné práce
8.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Eléni Bojasová
Vliv hrachu Zekon na jatečnou kvalitu kuřat
duben 2005Zobrazení závěrečné práce
9.Závěrečná práce je rozpracovánaDisPAutor: Ing. Vlastimil Brandejs
Nízkoproteinové diety ve výkrmu kuřat
září 2018Zobrazení závěrečné práce
10.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Ivana Bubancová
Vliv snížené dávky oraganicky vázaných mikroprvků na užitkovost kuřat
květen 2008Zobrazení závěrečné práce
11.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Tomáš Bušina
Chov okrasných druhů bažantů
duben 2006Zobrazení závěrečné práce
12.Závěrečná práce je rozpracovánaBPAutor: Lucie Coufalová
Možnosti eliminace negativního vlivu skladování násadových vajec na líhnivost
duben 2020Zobrazení závěrečné práce
13.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Petra Čermáková, DiS.
Vliv změny legislativy upravující podmínky chovu slepic na produkci konzumních vajec v Evropské unii
duben 2014Zobrazení závěrečné práce
14.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. David Dohnálek
Vliv zkrmování léčivých rostlin na ileální stravitelnost aminokyselin
duben 2011Zobrazení závěrečné práce
15.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Nikola Doležalová
Zkrmování celého zrna pšenice brojlerovým kuřatům
duben 2018Zobrazení závěrečné práce
16.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Bc. Ing. Pavlína Dragúňová
Faktory ovlivňující parametry užitkovosti u brojlerových kuřat
duben 2015Zobrazení závěrečné práce
17.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDisPAutor: Ing. Marian Foltyn, Ph.D.
Stravitelnost aminokyselin u kuřat chovaných na maso
září 2013Zobrazení závěrečné práce
18.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Jakub Forman
Parametry užitkovosti u nosných hybridů ISA Brown a Bovans Brown
duben 2019Zobrazení závěrečné práce
19.Závěrečná práce je nekompletníBPAutor: Ing. Michaela Francusová
Porovnání technologických systémů chovu na produkci konzumních vajec
duben 2007Zobrazení závěrečné práce
20.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Michaela Francusová
Vliv technologie ustájení slepic na parametry užitkovosti.
březen 2008Zobrazení závěrečné práce
21.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Jana Freislebenová
Vliv předehřívání vajec na líhnivost při dlouhodobém skladování násadových vajec u křepelky japonské
duben 2017Zobrazení závěrečné práce
22.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Eliška Galiová
Faktory ovlivňující kvalitu kuřecího masa
duben 2011Zobrazení závěrečné práce
23.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Eliška Galiová
Kvalita vajec z ekologického chovu v průběhu produkčního období
duben 2013Zobrazení závěrečné práce
24.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Eva Gregorová
Studium chování husy domácí (Anser A.f. domestica)
duben 2007Zobrazení závěrečné práce
25.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Marie Hajduková
Užitkovost nosných hybridů MORAVIA BSL a MORAVIA BARRED
duben 2009Zobrazení závěrečné práce
26.Závěrečná práce je rozpracovánaDPAutor: Bc. Nikola Hamanová
Význam welfare pro konzumenty vajec v ČR
duben 2020Zobrazení závěrečné práce
27.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Andrea Hlásenská
Ekologický chov slepic
duben 2007Zobrazení závěrečné práce
28.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Kristýna Holcová
Reprodukce vybraných druhů ptáků chovaných v ZOO
duben 2013Zobrazení závěrečné práce
29.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Petra Hornová
Hodnocení kvality vajec u hybridních kombinací DOMINANT
duben 2010Zobrazení závěrečné práce
30.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Martin Hron
Embryonální úmrtonost během inkubace u nosných hybridů
duben 2007Zobrazení závěrečné práce
31.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Tomáš Inochovský
Welfare v rozmnožovacích chovech masného typu
duben 2014Zobrazení závěrečné práce
32.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Lucie Jarinkovičová, Ph.D.
Použití hrachu ve výkrmu kuřat
duben 2006Zobrazení závěrečné práce
33.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Jaromír Jaroš
Ileální stravitelnost vápníku v závislosti na tvorbě skořápky
duben 2018Zobrazení závěrečné práce
34.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Pavlína Jelínková, Ph.D.
Výkrm kohoutků nosného typu
duben 2015Zobrazení závěrečné práce
35.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Vojtěch Jeřábek
Změny teplot násadových vajec během inkubace při přirozeném líhnutí
duben 2018Zobrazení závěrečné práce
36.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Bc. Ing. Eliška Kabourková, Ph.D.
Vliv zkrmování bylin na antioxidační aktivitu jater
duben 2012Zobrazení závěrečné práce
37.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Veronika Kadlčáková
Vliv způsobu vychytávání brojlerů na kvalitu jatečně upraveného těla
duben 2013Zobrazení závěrečné práce
38.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Monika Kalivodová
Význam chovu indického běžce
duben 2018Zobrazení závěrečné práce
39.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Marie Karasová
Vliv zkrmování léčivých rostlin na stravitelnost živin a mikrobiologii trusu
duben 2009Zobrazení závěrečné práce
40.Závěrečná práce je nekompletníDPAutor: Martina Kleinová
Vliv řepkových produktů na kvalitu vajec
duben 2006Zobrazení závěrečné práce
41.Závěrečná práce je rozpracovánaBPAutor: Martin Kočíb
Barva žloutku vajec kura domácího
duben 2020Zobrazení závěrečné práce
42.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Karolína Konečná
Faktory ovlivňující parametry užitkovosti u krůt ve výkrmu
duben 2015Zobrazení závěrečné práce
43.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Šárka Kopřivová
Analýza nákladů na výkrm kuřecích brojlerů v závislosti na ročním období
duben 2018Zobrazení závěrečné práce
44.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Bc. Ing. Lenka Kovaříková
Vliv krmení kuřat během transportu na jejich kvalitu v první fázi výkrmu
duben 2013Zobrazení závěrečné práce
45.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Paula Krajčiová
Faktory ovlpyvňujúce kvalitu kuracieho mäsa
duben 2015Zobrazení závěrečné práce
46.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Veronika Křížová
Vliv zkrmování řepkového semene na kvalitu vajec
duben 2006Zobrazení závěrečné práce
47.Závěrečná práce je rozpracovánaDisPAutor: Ing. Lucie Kupčíková
Stravitelnost fosforu u brojlerových kuřat
září 2017Zobrazení závěrečné práce
48.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Lucie Kupčíková
Účinnost nízkoproteinových krmných směsí s doplňkem limitujících aminokyselin u brojlerů
duben 2014Zobrazení závěrečné práce
49.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Zuzana Lundová
Vliv exogenní fytázy na stravitelnost fytátového fosforu u slepic
duben 2014Zobrazení závěrečné práce
50.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Nikola Mičková
Použití kukuřičných výpalků ve výživě brojlerů
duben 2013Zobrazení závěrečné práce
51.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDisPAutor: Ing. Anna Musilová, Ph.D.
Využitelnost fosforu u drůbeže
září 2015Zobrazení závěrečné práce
52.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Miriam Musiolková
Kvalita vajec finálních hybridů nosného typu chovaných v klecové technologii
duben 2017Zobrazení závěrečné práce
53.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Jana Nosková
Vnitřní kvalita vajec u výchozích linií nosných hybridů Moravia
duben 2009Zobrazení závěrečné práce
54.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Blanka Nováková
Opakované vakcinace slepic inaktivovanou vakcinou proti Salmonella enteritidis a Salmonella typhimurium
duben 2012Zobrazení závěrečné práce
55.Závěrečná práce je rozpracovánaDPAutor: Bc. Tereza Opavská
Vliv podmínek inkubace na parametry užitkovosti brojlerových kuřat
duben 2020Zobrazení závěrečné práce
56.Závěrečná práce je rozpracovánaDisPAutor: Ing. Martina Pešanová Tesařová
Vliv preinkubace na embryonální vývoj a líhnivost u drůbeže
září 2022Zobrazení závěrečné práce
57.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Martina Pešanová Tesařová
Vliv zahřívání vajec během dlouhodobého skladování na líhnivost kuřat masného typu
duben 2018Zobrazení závěrečné práce
58.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Michaela Pešková
Vliv technologie chovu slepic na kvalitu skořápky a pevnost kostí na konci snášky
duben 2006Zobrazení závěrečné práce
59.Závěrečná práce je nekompletníDisPAutor: Ing. Michala Poslušná
Použití probiotik ve výživě brojlerových kuřat
září 2020Zobrazení závěrečné práce
60.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDisPAutor: Ing. et Ing. Vojtěch Rada, Ph.D.
Možnosti snížení obsahu dusíkatých látek v krmných směsích pro brojlerová kuřata
září 2014Zobrazení závěrečné práce
61.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. et Ing. Vojtěch Rada, Ph.D.
Využití sojových bobů ve výživě brojlerových kuřat
duben 2011Zobrazení závěrečné práce
62.Závěrečná práce je rozpracovánaDisPAutor: Ing. Iva Rádsetoulalová
Eliminace čmelíka kuřího v chovech kura domácího nosného typu
září 2021Zobrazení závěrečné práce
63.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Iva Rádsetoulalová
Výskyt a eliminace čmelíka kuřího v chovech kura nosného typu v ČR
duben 2017Zobrazení závěrečné práce
64.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Robert Růžička
Embryonální úmrtonost během inkubace u nosných hybridů
duben 2007Zobrazení závěrečné práce
65.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Aneta Sekaninová
Parametry užitkovosti a kvalita vajec u křepelek nosného a masného typu
duben 2017Zobrazení závěrečné práce
66.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Róbert Schäffer
Vliv hladiny dusíkatých látek na parametry užitkovosti u brojlerů
duben 2013Zobrazení závěrečné práce
67.Závěrečná práce je rozpracovánaDisPAutor: Ing. Markéta Skoupá
Faktory ovlivňující kvalitu jednodenních kuřat masného typu a jejich vliv na parametry užitkovosti
září 2023Zobrazení závěrečné práce
68.Závěrečná práce je nekompletníBPAutor: Ing. Markéta Skoupá
Faktory ovlivňující kvalitu krůtího masa
duben 2015Zobrazení závěrečné práce
69.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Markéta Skoupá
Faktory ovlivňující kvalitu krůtího masa
duben 2017Zobrazení závěrečné práce
70.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Markéta Skoupá
Vliv skladování násadových vajec na parametry užitkovosti brojlerových kuřat
duben 2019Zobrazení závěrečné práce
71.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Petra Šálková
Stravitelnost vápníku z různých zdrojů u drůbeže
duben 2006Zobrazení závěrečné práce
72.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Petra Širůčková
Faktory ovlivňující oplozenost a líhnivost
duben 2013Zobrazení závěrečné práce
73.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Veronika Šmídová
DNA markery pro diagnostiku bakteriálních infekcí
duben 2018Zobrazení závěrečné práce
74.Závěrečná práce je odevzdánaBPAutor: Jan Štros
Chov křepelky japonské v ČR a Evropě
duben 2019Zobrazení závěrečné práce
75.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Zuzana Šuránková
Smyslové vlastnosti a sociální chování u drůbeže
duben 2006Zobrazení závěrečné práce
76.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Ivana Vajdová
Faktory ovlivňující reprodukci v rozmnožovacím chovu masného typu drůbeže
duben 2009Zobrazení závěrečné práce
77.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Markéta Varechová
Vliv snížené dávky oraganicky vázaných mikroprvků na kvalitu vajec
květen 2008Zobrazení závěrečné práce
78.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Jiří Vdoleček
Faktory ovlivňující výskyt otlaků na běhácích u kuřat masného typu
duben 2012Zobrazení závěrečné práce
79.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Jiří Vdoleček
Parametry užitkovosti v rozmnožovacím chovu pomalu rostoucích brojlerů
duben 2010Zobrazení závěrečné práce
80.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Iveta Vdolečková
Parametry užitkovosti a kvalita masa u krůt a krocanů těžkého typu
duben 2012Zobrazení závěrečné práce
81.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Iveta Vdolečková
Výkrm pomalu rostoucích masných hybridů
duben 2010Zobrazení závěrečné práce
82.Závěrečná práce je nekompletníBPAutor: Monika Večeřová
Inseminace pštrosů
březen 2009Zobrazení závěrečné práce
83.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Daniela Vitásková
Vliv předehřátí násadových vajec před skladováním na líhnivost
duben 2010Zobrazení závěrečné práce
84.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Daniela Vitásková
Vliv výživy na obsah mastných kyselin ve vejci
duben 2008Zobrazení závěrečné práce
85.Závěrečná práce je nekompletníBPAutor: Ladislav Vojáček
Vliv skladování vajec na líhnivost
duben 2008Zobrazení závěrečné práce
86.Závěrečná práce je nekompletníBPAutor: Petra Vokounová
Význam karotenoidů ve výživě drůbeže
duben 2018Zobrazení závěrečné práce
87.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Šárka Volná
Faktory ovlivňující oplozenost násadových vajec v rodičovských chovech masného typu
duben 2016Zobrazení závěrečné práce
88.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Zuzana Vrbická
Faktory ovlivňující kvalitu odchovu různých genotypů masného typu drůbeže
květen 2009Zobrazení závěrečné práce
89.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Vladimír Zmrhal
Eliminace negativního vlivu tepelného stresu u brojlerových kuřat pomocí rostlinných aditiv
duben 2019Zobrazení závěrečné práce

Legenda (otevře/zavře se po kliknutí)
BPBakalářská práce
DPDiplomová práce
DisPDisertační práce
HabPHabilitační práce
RigPRigorózní práce
TzDisPTeze disertační práce
ZpMBAZávěrečná MBA práce
ZPZávěrečná práce
ZPicvZávěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání
ZPzsZávěrečná práce - zahraniční studenti
Závěrečná práce je nekompletníZávěrečná práce je nekompletní
Závěrečná práce nebyla úspěšně obhájenaZávěrečná práce nebyla úspěšně obhájena
Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaZávěrečná práce byla úspěšně obhájena
Závěrečná práce je odevzdánaZávěrečná práce je odevzdána
Závěrečná práce je rozpracovánaZávěrečná práce je rozpracována