Persons at MENDELU


This page displays all publicly accessible information about the desired person. Some information about the person's occupation and offices may be hidden.

prof. MVDr. Ing. Tomáš Komprda, CSc.
Identification number: 3183
 
Academic staff - university professor - Department of Food Technology (FA)

Contacts
     
     Projects     
Publications
     
     
     

Year:
Order by:

The selected person is an author of the following publications.

Ord.
PublicationsType of result
Year
Details
1.Dietární rybí olej a rizikové faktory srdečně-cévních onemocnění
Komprda, Tomáš -- Ondráčková, Petra -- Vicenová, Monika -- Švehlová, Veronika -- Levá, Lenka -- Faldyna, Martin
Dietární rybí olej a rizikové faktory srdečně-cévních onemocnění. In Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1st ed. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020, p. 22--30. ISBN 978-80-7509-714-9. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
article in proceedings
2020
Details

Use the following button to export the list of publications to a format suitable for Excel.