Persons at MENDELU


This page displays all publicly accessible information about the desired person. Some information about the person's occupation and offices may be hidden.

prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
Identification number: 2865
University e-mail: ludek.hrivna [at] mendelu.cz
 
Academic staff - university professor - Department of Food Technology (FA)

     
     Projects     
Publications
     Bodies     Conferences
     

Year:
Order by:

The selected person is an author of the following publications.

Ord.
PublicationsType of result
Year
Details
1.
Běžné pečivo s přídavkem pivovarského mláta
Hřivna, Luděk -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
MENDELOVA UNIVERZITA V BRNĚ. Běžné pečivo s přídavkem pivovarského mláta. HŘIVNA, L. -- ŠOTTNÍKOVÁ, V. -- GREGOR, T. 34252, Úřad průmyslového vlastnictví, Czech Republic. URL: https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0034/uv034252.pdf
results with legal protection (utility model, industrial model)
2020
Details
2.Běžné pečivo s přídavkem sladového květu
Hřivna, Luděk -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
MENDELOVA UNIVERZITA V BRNĚ. Běžné pečivo s přídavkem sladového květu. HŘIVNA, L. -- ŠOTTNÍKOVÁ, V. -- GREGOR, T. 34253, Úřad průmyslového vlastnictví, Czech Republic. URL: https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0034/uv034253.pdf
results with legal protection (utility model, industrial model)
2020
Details
3.Běžné pečivo s přídavkem žitného sladu
Hřivna, Luděk -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
MENDELOVA UNIVERZITA V BRNĚ. Běžné pečivo s přídavkem žitného sladu. HŘIVNA, L. -- ŠOTTNÍKOVÁ, V. -- GREGOR, T. 34254, Úřad průmyslového vlastnictví, Czech Republic. URL: https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0034/uv034254.pdf
results with legal protection (utility model, industrial model)
2020Details
4.
Effect of sulphurization to wine quality
Kostihová, Lucie -- Šottníková, Viera -- Jůzl, Miroslav -- Hřivna, Luděk
Vliv síření na kvalitu vína. In Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1st ed. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020, p. 309--317. ISBN 978-80-7509-714-9. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
article in proceedings
2020
Details
5.Možnosti uplatnění tuhých i kapalných hnojiv z portfolia firmy YARA Czech rep. ve výživě jarního ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
Možnosti uplatnění tuhých i kapalných hnojiv z portfolia firmy YARA Czech rep. ve výživě jarního ječmene. In Kompendium 2020. 1st ed. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, p. 28--30. ISBN 978-80-213-3003-0.
article in proceedings
2020
Details
6.
Možnosti využití látek regulujících velikost zrna sladovnického ječmene a jeho složení
Hřivna, Luděk -- Gregor, Tomáš -- Šottníková, Viera -- Maco, Roman
Možnosti využití látek regulujících velikost zrna sladovnického ječmene a jeho složení. HŘIVNA, L. -- GREGOR, T. -- ŠOTTNÍKOVÁ, V. -- MACO, R. 2020.
certified methods, restoration and conservation methods
2020
Details
7.Scientific security assessment of safety risk of raw sugar products
Zhakatayeva, Altynay -- Iztayev, Аuyelbek -- Muldabekova, Bayan -- Yakiyayeva, Маdina -- Hřivna, Luděk
Scientific security assessment of safety risk of raw sugar products. Periodico Tche Quimica. 2020. v. 17, no. 34, p. 352--368. ISSN 1806-0374.
article in a professional periodical
2020
Details
8.
Vliv aplikace fosforu, síry, dusíku a mimokořenové výživy na výnos a kvalitu zrna sladovnického ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
Vliv aplikace fosforu, síry, dusíku a mimokořenové výživy na výnos a kvalitu zrna sladovnického ječmene. In Kompendium 2020. 1st ed. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, p. 56--59. ISBN 978-80-213-3003-0.
article in proceedings
2020
Details
9.
Vliv hnojení fosforem na technologické parametry zrna jarního ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Gregor, Tomáš -- Šottníková, Viera
Vliv hnojení fosforem na technologické parametry zrna jarního ječmene. In Kompendium 2020. 1st ed. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, p. 47--49. ISBN 978-80-213-3003-0.
article in proceedings2020
Details
10.
Vliv huminových látek na výnos a kvalitu zrna ječmene při zvýšené dusíkaté výživě
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
Vliv huminových látek na výnos a kvalitu zrna ječmene při zvýšené dusíkaté výživě. In Kompendium 2020. 1st ed. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, p. 34--37. ISBN 978-80-213-3003-0.
article in proceedings2020Details
11.
Vliv mořidel a biologicky aktivních látek na výnos a kvalitu zrna ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Gregor, Tomáš -- Šottníková, Viera
Vliv mořidel a biologicky aktivních látek na výnos a kvalitu zrna ječmene. In Kompendium 2020. 1st ed. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, p. 20--22. ISBN 978-80-213-3003-0.
article in proceedings
2020
Details
12.
Využití hroznové mouky v pekárenské výrobě
Šottníková, Viera -- Hřivna, Luděk -- Kostihová, Lucie
Využití hroznové mouky v pekárenské výrobě. In Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1st ed. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020, p. 39--41. ISBN 978-80-7509-714-9. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
article in proceedings
2020
Details

Use the following button to export the list of publications to a format suitable for Excel.