Lidé na MENDELU


Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
Identifikační číslo: 2865
Univerzitní e-mail: ludek.hrivna [at] mendelu.cz
 
Akademický pracovník - profesor - Ústav technologie potravin (AF)
Vědecko-výzkumný pracovník - Ústav technologie potravin (AF)

Kontakty     Výuka     Projekty     Publikace     
Orgány     Vedené práce     Konference     

Zvolená osoba je oficiálním řešitelem následujících projektů.

StavPoř.Název projektuGarantDruhOficiální roleOdkdyDokdy
1 Možnosti zvýšení sladovnické kvality zrna ječmene řízenou výživou, aplikací elicitorů a podpůrných látek v průběhu vegetaceL. HřivnaIGAgarant01.03.201409.02.2015
2 Optimalizace pěstitelských technologií řepky se zřetelem na rentabilitu, stabilitu soustav hospodaření a konkurenceschopnost na světových trzíchL. HřivnaNAZVgarant01.07.2001
3 Ověření přípravku Aktifol - Mag, Folit Bór a Borostim na výnos a kvalitu cukrovky a hnojiva Multi N ve výživě pšenice.L. HřivnaSmluvní výzkumgarant15.07.201415.12.2014
4 Provedení pokusu s hnojivem Molytrac v porostu sladovnického ječmene, vyhodnocení výnosu a kvality zrnaL. HřivnaSmluvní výzkumgarant15.05.201415.11.2014
5 Regulace technologické kvality cukrovky při uplatnění pomocných látekL. HřivnaIGAgarant01.03.201515.12.2015
6 Rozvoj laboratoře pro hodnocení reologických vlastností v praktických cvičeních cereální technologieJ. KučerováFRVŠdalší řešitel01.01.200906.01.2009
7 Vliv teploty skladování a způsobu výroby čokoládových cukrovinek na vznik a vývoj tukového výkvětuL. HřivnaIGAgarant01.03.201431.12.2014
8 Výběr nových odrůd obilovin vhodných pro výrobu bioethanoluR. CerkalNAZVdalší řešitel01.12.200531.12.2009
9 Zkvalitnění výuky pěstování rostlin videozáznamem o pěstování luskovinR. CerkalFRVŠ2. spoluřešitel01.01.200431.12.2004

Pomocí následujícího tlačítka můžete zobrazený seznam projektů exportovat do formátu pro tabulkový procesor Excel.

Legenda:
Aktivní stavy:podanýpřijatýpřipravovanýřešenýukončený
Neaktivní stavy:neobhájenýobhájenývyřazenýzamítnutýzrušený