Lidé na MENDELU


Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
Identifikační číslo: 2865
Univerzitní e-mail: ludek.hrivna [at] mendelu.cz
 
Akademický pracovník - profesor - Ústav technologie potravin (AF)
Vědecko-výzkumný pracovník - Ústav technologie potravin (AF)

Kontakty     Výuka     Projekty     Publikace     
Orgány     Vedené práce     Konference     

Následující seznam zobrazuje přehled vedených prací na MENDELU.

Pomocí následujícího filtru můžete omezit zobrazované záznamy.

Rok odevzdání:
Typ práce:

Poř.StavTypZávěrečná práceDokdyPodrobnosti
1.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Lukáš Andrýsek
Hodnocení kvality brambor pro potravinářské využití
duben 2019Zobrazení závěrečné práce
2.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Lukáš Andrýsek
Kvalita cukrovky při uplatnění intenzifikačních faktorů
duben 2017Zobrazení závěrečné práce
3.Závěrečná práce je nekompletníDisPAutor: Ing. Hana Bačíková
Výroba žitného a speciálního chleba a pečiva při uplatnění žitných kvasů
září 2016Zobrazení závěrečné práce
4.Závěrečná práce je rozpracovánaBPAutor: Ladislav Baleja
Vliv podmínek stanoviště na růst, vývoj a kvalitu bulev cukrovky
duben 2020Zobrazení závěrečné práce
5.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Sylva Bartůňková
Dynamika změn senzorických vlastností destilátů během jejich skladování
duben 2019Zobrazení závěrečné práce
6.Závěrečná práce je rozpracovánaBPAutor: Barbora Bašková
Hodnocení řepné kampaně cukrovaru České Meziříčí
duben 2020Zobrazení závěrečné práce
7.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Veronika Bednaříková
Speciální čokoládové cukrovinky a problematika jejich výroby
duben 2019Zobrazení závěrečné práce
8.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. et Ing. Pavlína Běhalová
Dynamika tvorby výnosotvorných prvků, výnos a kvalita zrna pšenice ozimé
duben 2011Zobrazení závěrečné práce
9.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. et Ing. Pavlína Běhalová
Vliv diferencované výživy dusíkem a sírou na výnos zrna pšenice a jeho pekárenskou kvalitu.
duben 2013Zobrazení závěrečné práce
10.Závěrečná práce je nekompletníDPAutor: Bc. Martin Běloch
Možnosti zvýšení výnosu polarizačního cukru při řízené agrotechnice cukrovky
duben 2019Zobrazení závěrečné práce
11.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Martin Běloch
Vliv mimokořenové výživy na technologickou kvalitu cukrovky
duben 2017Zobrazení závěrečné práce
12.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Lukáš Benda
Studium požadavků a možnosti ovlivnění kvality pšenice pro lihovarské účely
duben 2007Zobrazení závěrečné práce
13.Závěrečná práce je nekompletníBPAutor: Petr Benda
Technologie výroby piva v pivovaru Starobrno
duben 2005Zobrazení závěrečné práce
14.Závěrečná práce je rozpracovánaBPAutor: Sára Benková
Možnosti uplatnění medu v potravinářství
duben 2020Zobrazení závěrečné práce
15.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDisPAutor: Ing. Alena Bezdíčková, Ph.D.
Kvalita potravinářské pšenice a možnosti jejího ovlivnění
červen 2004Zobrazení závěrečné práce
16.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Karel Borovička
Technologické vlastnosti cukrovky při různé organizaci porostu
duben 2019Zobrazení závěrečné práce
17.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDisPAutor: doc. RNDr. Iva Burešová, Ph.D.
Hodnocení kvalitativních parametrů genetických donorů pšenice a vybraných amfiploidů a jejich využití pro pekárenské a lihovarské účely
červen 2006Zobrazení závěrečné práce
18.Závěrečná práce je rozpracovánaBPAutor: Eva Burianová
Výroba piva v ČR a rostoucí význam minipivovarů
duben 2021Zobrazení závěrečné práce
19.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Martina Cupáková, Ph.D.
Dynamika změn technologické jakosti cukrovky v cukrovaru Vrbátky a.s.
duben 2009Zobrazení závěrečné práce
20.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Martina Cupáková, Ph.D.
Hodnocení kvality suroviny v cukrovaru Vrbátky a.s.
duben 2007Zobrazení závěrečné práce
21.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDisPAutor: Ing. Martina Cupáková, Ph.D.
Změny kvality cukrovky během vegetace a možnosti jejich ovlivnění
září 2012Zobrazení závěrečné práce
22.Závěrečná práce je nekompletníBPAutor: Zuzana Černohlávková
Možnosti uplatnění pšenice ozimé odrůda Citrus při výrobě pekárenských a těstárenských výrobků
duben 2012Zobrazení závěrečné práce
23.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Lenka Dobešová
Studium možností ovlivnění výtěžnosti bioethanolu u obilných rmutů
duben 2007Zobrazení závěrečné práce
24.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. et Ing. Jiří Doležal
Vliv přípravku TerraSorb na výnos a kvalitu polních plodin
duben 2015Zobrazení závěrečné práce
25.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. et Ing. Jiří Doležal
Výnos a kvalita pšenice ozimé po aplikaci pomocných rostlinných přípravků
duben 2013Zobrazení závěrečné práce
26.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Veronika Doležalová
Vliv diferencované výživy dusíkem a sírou na výnos a kvalitu zrna ječmene .
duben 2015Zobrazení závěrečné práce
27.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Petr Dominik
Výroba bioetanolu z kukuřice
duben 2008Zobrazení závěrečné práce
28.Závěrečná práce je rozpracovánaDisPAutor: Ing. Yvona Dostálová
Možnosti regulace technologické kvality zrna sladovnického ječmene a jeho využití při výrobě sladu a piva
září 2016Zobrazení závěrečné práce
29.Závěrečná práce je rozpracovánaDisPAutor: Ing. Renáta Dufková
Možnosti regulace kvality zrna ječmene pro výrobu sladu a piva
září 2022Zobrazení závěrečné práce
30.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Šárka Dvořáková
Možnosti výroby piva, pekárenských a těstárenských výrobků pro celiaky
duben 2016Zobrazení závěrečné práce
31.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Aneta Eignerová
Faktory ovlivňující kvalitu cukrovky
duben 2014Zobrazení závěrečné práce
32.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Aneta Eignerová
Technologická jakost cukrovky po mimokořenové výživě
duben 2012Zobrazení závěrečné práce
33.Závěrečná práce je rozpracovánaBPAutor: Michaela Franková
Využití lihovin v potravinářských výrobách
duben 2021Zobrazení závěrečné práce
34.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Hana Friedlová
Dynamika změn kvality piva během dokvašování
duben 2011Zobrazení závěrečné práce
35.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Barbora Fruhwirtová
Možnosti ovlivnění výtěžnosti bioetanolu z kukuřice
duben 2010Zobrazení závěrečné práce
36.Závěrečná práce je rozpracovánaDPAutor: Bc. Andrej Fusek
Možnosti ovplyvnenia kvality zrna sladovnického jačmeňa v priebehu vegetácie
duben 2020Zobrazení závěrečné práce
37.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Jaroslav Hauskrecht
Vliv vybraných prvků agrotechniky na výnos a kvalitu zrna sladovnického ječmene
duben 2019Zobrazení závěrečné práce
38.Závěrečná práce je rozpracovánaDisPAutor: Ing. Joany Lizet Hernandez Kong
Vliv speciální výživy na kvalitu produkce cukrové řepy
září 2017Zobrazení závěrečné práce
39.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDisPAutor: Mgr. Ing. Luděk Homola, Ph.D.
Hodnocení kvality bílkovinného komplexu vybraných odrůd pšenice pro pekárenské a pečivárenské využití
září 2012Zobrazení závěrečné práce
40.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Mgr. Ing. Luděk Homola, Ph.D.
Kvalita sladu při uplatnění různých postupů máčení
duben 2009Zobrazení závěrečné práce
41.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Mgr. Ing. Luděk Homola, Ph.D.
Vliv techniky máčení na parametry sladu
duben 2007Zobrazení závěrečné práce
42.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Robert Hoša
Technologie výroby vína v "Družstevních vinných sklepech Hodonín"
duben 2005Zobrazení závěrečné práce
43.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Tomáš Hrabica
Sladovnická kvalita ječmene při řízené výživě dusíkem a sírou
duben 2008Zobrazení závěrečné práce
44.Závěrečná práce je rozpracovánaBPAutor: Marie Hrůzová
Vliv stanoviště a agrotechniky na výnos a kvalitu ozimé pšenice ve vybraném zemědělském podniku
duben 2021Zobrazení závěrečné práce
45.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Romana Chalupníková
Využití lnu a lněné vlákniny v pekárenské výrobě
duben 2019Zobrazení závěrečné práce
46.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Tereza Chlápková
Výroba a využití speciálních sladů pro výrobu sladiny a piva
duben 2019Zobrazení závěrečné práce
47.Závěrečná práce je nekompletníDisPAutor: Ing. Marie Janečková
Změny vlastností chleba, pečiva a těstovin po přídavku netradičních surovin
září 2016Zobrazení závěrečné práce
48.Závěrečná práce je rozpracovánaBPAutor: Šárka Janečková
Nabídka potravin pro celiaky a jejich uplatnění při každodenním stravování
duben 2021Zobrazení závěrečné práce
49.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Zuzana Ječmínková
Možnosti ovlivnění technologické jakosti zrna ječmene po aplikaci síry ve 2.polovině vegetace
duben 2011Zobrazení závěrečné práce
50.Závěrečná práce je rozpracovánaBPAutor: Dominik Jelínek
Vliv vybraných prvků agrotechniky na kvalitu zrna sladovnického ječmene
duben 2020Zobrazení závěrečné práce
51.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Ivo Jeřábek
Hodnocení výnosu a kvality zrna pšenice po aplikaci dusíkatých hnojiv se sírou
duben 2006Zobrazení závěrečné práce
52.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Alena Ježková, Ph.D.
Možnosti ovlivnění výnosu a kvality cukrovky výživou
duben 2005Zobrazení závěrečné práce
53.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Marie Ježková
Problematika výroby piva v pivovaru Vyškov
duben 2007Zobrazení závěrečné práce
54.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Petra Jordová
Kvalita sladovnického ječmene a možnosti jejího ovlivnění
duben 2006Zobrazení závěrečné práce
55.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Jena Jurková
Vliv receptury na kvalitu čokoládových výrobků v průběhu jejich skladování
duben 2017Zobrazení závěrečné práce
56.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Jena Jurková
Výroba čokoládových cukrovinek a faktory ovlivňující jejich udržitelnost.
duben 2015Zobrazení závěrečné práce
57.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Radovan Jůzl, Ph.D.
Kvalita hlíz brambor po aplikaci hnojiv obsahujících selen
duben 2008Zobrazení závěrečné práce
58.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Radovan Jůzl, Ph.D.
Výživa brambor selenem a její vliv na kvalitu hlíz
duben 2006Zobrazení závěrečné práce
59.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Martin Kadala
Vliv agrotechniky na dynamiku změn kvality cukrovky
duben 2013Zobrazení závěrečné práce
60.Závěrečná práce je rozpracovánaBPAutor: Simona Kahlichová
Uplatnění čokolády v potravinářských výrobách
duben 2020Zobrazení závěrečné práce
61.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Zdeňka Kašparcová
Vliv chemického složení suroviny a způsob její přípravy na výtěžnost bioethanolu
duben 2005Zobrazení závěrečné práce
62.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Hana Kindermannová
Včelí produkty a jejich uplatnění v potravinářství
duben 2012Zobrazení závěrečné práce
63.Závěrečná práce je nekompletníDPAutor: Bc. Petr Konečný
Sacharidy a tuky v cereálních výrobcích
duben 2018Zobrazení závěrečné práce
64.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Hana Koubková
Slad, pivovarské mláto a možnosti jejich využití v pekárenské výrobě
duben 2016Zobrazení závěrečné práce
65.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Hana Koubková
Studium faktorů ovlivňujících produkci bioetanolu z obilných a ovocných rmutů
duben 2014Zobrazení závěrečné práce
66.Závěrečná práce je rozpracovánaDisPAutor: Ing. Veronika Kouřilová
Vliv receptury a technologie výroby na kvalitu čokoládových cukrovinek
září 2022Zobrazení závěrečné práce
67.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Joanna Kowala
Kvalita pekárenských výrobků ze směsí mikromletých obilovin
duben 2019Zobrazení závěrečné práce
68.Závěrečná práce je nekompletníBPAutor: Zdeněk Králík
nové možnosti a trendy v mlýnském zpracování obilovin
duben 2005Zobrazení závěrečné práce
69.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Radek Krejčí
Hodnocení výnosotvorných prvků, výnosu a kvality zrna ječmene po řízené výživě dusíkem a sírou
duben 2014Zobrazení závěrečné práce
70.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Diana Kroupová
Dynamika změn technologické jakosti cukrovky v cukrovaru Prosenice a.s.
duben 2010Zobrazení závěrečné práce
71.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Šárka Kubová
Možnosti modifikace výroby chleba a pečiva
duben 2015Zobrazení závěrečné práce
72.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Šárka Kubová
Vliv chemického složení a technologické kvality zrna pšenic s barevným perikarpem na kvalitu pekárenských výrobků
duben 2017Zobrazení závěrečné práce
73.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Martin Kučera
Výnos a kvalita hroznů po úpravě výživného stavu révy vinné
duben 2011Zobrazení závěrečné práce
74.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Lucie Lukášová
Uplatnění medu ve výrobě potravin
duben 2016Zobrazení závěrečné práce
75.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Andrea Luňáčková
Mlynářská a pekařská jakost pšenice po aplikaci dusíku a síry
duben 2012Zobrazení závěrečné práce
76.Závěrečná práce je rozpracovánaDisPAutor: Ing. Roman Maco
Regulace kvality zrna sladovnického ječmene
září 2020Zobrazení závěrečné práce
77.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Zuzana Madronová
Kukuřice jako surovina pro výrobu bioetanolu
duben 2008Zobrazení závěrečné práce
78.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Zuzana Madronová
Posouzení vlivu vybraných faktorů na výtěžnost bioetanolu z kukuřice
duben 2010Zobrazení závěrečné práce
79.Závěrečná práce je odevzdánaDisPAutor: Ing. Lenka Machálková
Vliv podmínek skladování a způsobu výroby čokoládových cukrovinek na vznik a vývoj tukového a cukerného výkvětu
září 2016Zobrazení závěrečné práce
80.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Michal Malík
Možnosti ovlivnění výnosu semen ozimé řepky a jejich kvalitu řízenou výživou
duben 2009Zobrazení závěrečné práce
81.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Šárka Malinová
Změny kvality piva z produkce pivovaru Starobrno v průběhu jeho skladování
duben 2005Zobrazení závěrečné práce
82.Závěrečná práce je nekompletníBPAutor: Martina Marešová
Vliv hydrotermické úpravy ovesné rýže ve vločkárně Vřesce na kvalitu ovesných vloček
duben 2011Zobrazení závěrečné práce
83.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Edelina Memedliaeva
Vliv třídění brambor na změny jejich technologické kvality
duben 2019Zobrazení závěrečné práce
84.Závěrečná práce je rozpracovánaBPAutor: Karolína Menoušková
Možnosti inovace výroby pekárenských výrobků
duben 2020Zobrazení závěrečné práce
85.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Martin Merta, DiS.
Vliv agrotechniky na výnos semen a jakost ozimé řepky
duben 2012Zobrazení závěrečné práce
86.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Adam Michna
Ovocné náplně a jejich uplatnění v pekárenské výrobě
duben 2016Zobrazení závěrečné práce
87.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Kristýna Mikulcová
Možnosti uplatnění technického konopí ve výrobě potravin
duben 2016Zobrazení závěrečné práce
88.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Miroslav Mucha
Vliv výživy a fungicidní ochrany na kvalitu potravinářské pšenice
duben 2005Zobrazení závěrečné práce
89.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Petr Navrátil
Hodnocení kvality suroviny v průběhu kampaně cukrovaru Vrbátky a.s.
duben 2007Zobrazení závěrečné práce
90.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Vendula Němcová
Využití pšenic s barevným perikarpem a endospermem v potravinářství
duben 2019Zobrazení závěrečné práce
91.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Jan Němeček
Hodnocení senzorické kvality a vybraných ukazatelů jakosti piva z minipivovarů
duben 2010Zobrazení závěrečné práce
92.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Jan Němeček
Vliv hnojení zinkem na kvalitu zrna ječmene, sladu a průběh prokvášení sladových rmutů
duben 2008Zobrazení závěrečné práce
93.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Eva Nerádová
Technologie výroby nápojů v podniku Linea Nivnice
duben 2006Zobrazení závěrečné práce
94.Závěrečná práce je rozpracovánaDisPAutor: Ing. Veronika Neřádová
Dynamika změn obsahu anthokyanů při potravinářském zpracování zrna barevných pšenic.
září 2020Zobrazení závěrečné práce
95.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Lenka Novotná, Ph.D.
: Posouzení vlivu surovin na výrobu a kvalitu piva Měšťanského pivovaru v Poličce
duben 2005Zobrazení závěrečné práce
96.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Ivana Otáhalová
Hodnocení kvality ječmene a sladu po hnojení dusíkem a sírou
duben 2010Zobrazení závěrečné práce
97.Závěrečná práce je rozpracovánaDisPAutor: Ing. Oleksandra Ovchynnikova
Změny vlastností těsta a kvality chleba a běžného pečiva po přídavku pseudocereálií a vlákniny
září 2023Zobrazení závěrečné práce
98.Závěrečná práce je rozpracovánaBPAutor: Štěpánka Pastorková
Možnosti výroby čokoládových cukrovinek
duben 2020Zobrazení závěrečné práce
99.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Zuzana Pavková
Změny v bílkovinném složení zrna ječmene po řízené výživě dusíkem a sírou
duben 2013Zobrazení závěrečné práce
100.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Milena Pavlů
Možnosti využití netradičních sladů pro výrobu piva
duben 2015Zobrazení závěrečné práce
101.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDisPAutor: Mgr. Ing. Jana Pechková, Ph.D.
Dynamika změn kvality cukrovky po mimokořenové výživě a aplikaci pomocných rostlinných přípravků
září 2014Zobrazení závěrečné práce
102.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Magdalena Petrová
Možnosti výroby bezlepkového kynutého pečiva
duben 2018Zobrazení závěrečné práce
103.Závěrečná práce je rozpracovánaDPAutor: Bc. Magdalena Petrová
Úprava technologie přípravy kvasů a vedení těst u bezlepkových pekárenských výrobků
duben 2020Zobrazení závěrečné práce
104.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Jan Petrucha
Vliv řízené výživy jarního ječmene na dynamiku tvorby výnosu zrna a jeho kvality
duben 2019Zobrazení závěrečné práce
105.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Dana Plucarová
Barevné pšenice, možnosti zpracování a pekárenské využití
duben 2018Zobrazení závěrečné práce
106.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Dana Plucarová
Možnosti uplatnění barevných pšenic v potravinářství
duben 2015Zobrazení závěrečné práce
107.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Adam Podaný
Možnosti ovlivnění kvality sladu a jeho uplatnění ve výrobě piva
duben 2014Zobrazení závěrečné práce
108.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Adam Podaný
Možnosti ovlivnění kvality zrna ječmene mimokořenovou výživou a aplikací pomocných látek a elicitorů
duben 2016Zobrazení závěrečné práce
109.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDisPAutor: Bc. Ing. Barbora Popelková, Ph.D.
Studium bílkovinného komplexu zrna pšenice a ječmene po aplikaci dusíku a síry.
září 2014Zobrazení závěrečné práce
110.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Jakub Prokop
Možnosti uplatnění netradičních surovin při výrobě chleba a pečiva
duben 2014Zobrazení závěrečné práce
111.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Mgr. Ing. Tomáš Radoch
Posouzení vlivu síry na technologickou jakost jarního ječmene
duben 2007Zobrazení závěrečné práce
112.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Mgr. Ing. Tomáš Radoch
Sladovnická jakost ječmene po hnojení sírou
duben 2009Zobrazení závěrečné práce
113.Závěrečná práce je nekompletníDisPAutor: Mgr. Ing. Tomáš Radoch
Studium bílkovinného komplexu zrna ječmene jarního po aplikaci hnojiv se sírou
září 2012Zobrazení závěrečné práce
114.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Pavla Rašková
Skríning kvality pšenic pro pečivárenské účely
duben 2009Zobrazení závěrečné práce
115.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Pavla Rašková
Vliv lokality a odrůdy na mlynářskou a pekařskou jakost pšenice ozimé
duben 2011Zobrazení závěrečné práce
116.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Silvie Ratiborská
Využití speciálních sladů a úpravy varného procesu ve výrobě piva
duben 2014Zobrazení závěrečné práce
117.Závěrečná práce je odevzdánaBPAutor: Martin Reissinger
Problematika výroby tabulkových čokolád
duben 2019Zobrazení závěrečné práce
118.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Veronika Rejtková
Perspektivy pěstování vinné révy a kvalita vína z regionu Jižní Moravy
duben 2017Zobrazení závěrečné práce
119.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Jana Riegrová
Kvalita sladovnického ječmene po řízené výživě dusíkem a sírou
duben 2010Zobrazení závěrečné práce
120.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Jana Riegrová
Výroba piva českého typu a srovnání jeho kvality s pivem vyráběným v EU
duben 2009Zobrazení závěrečné práce
121.Závěrečná práce je nekompletníBPAutor: Ing. Jana Riegrová
Výroba piva českého typu a srovnání jeho kvality s pivem vyráběným v EU
duben 2006Zobrazení závěrečné práce
122.Závěrečná práce je nekompletníDisPAutor: Artsiom Ruban
Vliv receptury na kvalitu čokoládových výrobků
září 2018Zobrazení závěrečné práce
123.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Soňa Rumíšková
Současné možnosti výroby octa a jeho uplatnění v potravinářství
duben 2013Zobrazení závěrečné práce
124.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Veronika Rumíšková
Čokoláda, čokoládové cukrovinky a problematika jejich výroby
duben 2014Zobrazení závěrečné práce
125.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Veronika Rumíšková
Dynamika změn kvality čokoládových cukrovinek v průběhu skladování
duben 2016Zobrazení závěrečné práce
126.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Andrea Nataly Salazar Molina
Možnosti ovlivnění technologické kvality cukrovky při uplatnění pomocných látek.
duben 2015Zobrazení závěrečné práce
127.Závěrečná práce je rozpracovánaBPAutor: Jiří Sedliský
Hodnocení dynamiky tvorby výnosu a kvality cukrovky v regionu jižní a střední Moravy
duben 2020Zobrazení závěrečné práce
128.Závěrečná práce je nekompletníBPAutor: David Scharda
Kvalita sladovnického ječmene a možnosti jejího ovlivnění
duben 2018Zobrazení závěrečné práce
129.Závěrečná práce je nekompletníBPAutor: David Scharda
Možnosti využíti surovin a přídatných látek při výrobě piva
duben 2015Zobrazení závěrečné práce
130.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Andrea Skácelová
Možnosti využití kořenících směsí a aromat v pekárenství a těstárenské výrobě
duben 2017Zobrazení závěrečné práce
131.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Andrea Skácelová
Studium změn frakcí bílkovin zrna pšenice a ječmene po vybraných agrotechnických zásazích
duben 2014Zobrazení závěrečné práce
132.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Zuzana Skulilová
Vliv odrůdy sladovnického ječmene na zákal sladiny
duben 2005Zobrazení závěrečné práce
133.Závěrečná práce je rozpracovánaDPAutor: Bc. Kamila Součková
Vliv složení a způsobu přípravy kávy na její senzorické vlastnosti
duben 2019Zobrazení závěrečné práce
134.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Ondřej Stávek
Kvalita cukrovky a možnosti jejího ovlivnění
duben 2014Zobrazení závěrečné práce
135.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Zuzana Stejskalová
Vliv odrůdy ječmene a stupně rozluštění na průběh barevných změn u speciálních sladů
duben 2006Zobrazení závěrečné práce
136.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Veronika Stojanová
Výroba sladu a piva v České republice, homebrewing a minipivovary.
duben 2015Zobrazení závěrečné práce
137.Závěrečná práce je nekompletníBPAutor: Milan Svoboda
Pálení v pěstitelských pálenicích
duben 2018Zobrazení závěrečné práce
138.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Pavla Svobodová
Vliv složení piva na rychlost odbourávání alkoholu.
duben 2015Zobrazení závěrečné práce
139.Závěrečná práce je nekompletníDisPAutor: Ing. Slavica Szczepańska
Regulace technologické kvality cukrovky při uplatnění pomocných látek
září 2016Zobrazení závěrečné práce
140.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Pavlína Šidlová
Uplatnění umělých sladidel ve výrobě potravin rostlinného původu
duben 2016Zobrazení závěrečné práce
141.Závěrečná práce je rozpracovánaDisPAutor: Ing. Nikol Šňupíková
Regulace kvality zrna sladovnického ječmene
září 2023Zobrazení závěrečné práce
142.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Nikol Šňupíková
Výroba speciálních piv a jejich vlastnosti
duben 2016Zobrazení závěrečné práce
143.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Nikol Šňupíková
Výroba speciálních pšeničných piv
duben 2019Zobrazení závěrečné práce
144.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDisPAutor: doc. Ing. Viera Šottníková, Ph.D.
Vliv odrůdy, lokality a ročníku na výslednou jakost pšenice ozimé
červen 2007Zobrazení závěrečné práce
145.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Pavel Šťastný
Hodnocení výtěžnosti bioetanolu při uplatnění různých postupů přípravy a zcukřování obilných rmutů
duben 2008Zobrazení závěrečné práce
146.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Pavel Šťastný
Vliv vybraných prvků agrotechniky na výtěžnost bioetanolu ze zrna pšenice a kukuřice
duben 2010Zobrazení závěrečné práce
147.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Dominika Šuláková
Možnosti využitia mikromletých obilnín v pekárenských technológiách
duben 2019Zobrazení závěrečné práce
148.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Martin Šváb
Změny senzorických vlastností lihovin vlivem vnějších faktorů
duben 2019Zobrazení závěrečné práce
149.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Miroslav Tesař
Výroba těstovin z netradičních surovin
duben 2018Zobrazení závěrečné práce
150.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Ing. Libor Tomšíček
Vliv vybraných prvků agrotechniky ozimé řepky na výnos semen a jejich kvalitu
duben 2016Zobrazení závěrečné práce
151.Závěrečná práce je rozpracovánaBPAutor: Agáta Uchytilová
Čokoládové cukrovinky a jejich specifické vlastnosti
duben 2021Zobrazení závěrečné práce
152.Závěrečná práce je rozpracovánaBPAutor: Vojtěch Valášek
Vliv odrůdy cibule kuchyňské na její výnos a kvalitu
duben 2020Zobrazení závěrečné práce
153.Závěrečná práce je rozpracovánaDisPAutor: Ing. Naděžda Vaňková
Hodnocení dynamiky změn chemického složení a senzorických vlastností lihovin
září 2021Zobrazení závěrečné práce
154.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDisPAutor: Ing. Petra Vavroušová, Ph.D.
Kvalita sladovnického ječmene a sladu po diferencované výživě dusíkem a sírou
červen 2009Zobrazení závěrečné práce
155.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Petra Vavroušová, Ph.D.
Změny ve složení cukrů a kyselin při výrobě a skladování nečokoládových cukrovinek
duben 2006Zobrazení závěrečné práce
156.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Tomáš Včelař
Využití specifických enzymů a mikroorganismů při přípravě a zkvašování zápar
duben 2006Zobrazení závěrečné práce
157.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Tereza Vokurková
Minipivovary, technologie výroby a produkce piva v rámci ČR
květen 2008Zobrazení závěrečné práce
158.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. et Ing. Jiří Vysloužil
Vliv vybraných ukazatelů mlynářské a pekařské jakosti pšenice na reologické vlastnosti těsta
duben 2011Zobrazení závěrečné práce
159.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. et Ing. Jiří Vysloužil
Vztah reologických vlastností pšeničné mouky k vybraným ukazatelům mlynářské a pekařské jakosti zrna
duben 2009Zobrazení závěrečné práce
160.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Katarína Zástavková
Možnosti uplatnenia topinamburu (Helianthus tuberosus L.) v potravinárstve.
duben 2019Zobrazení závěrečné práce
161.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Hana Zbožínková
Hodnocení máčivosti ječmene ve vztahu ke kvalitě sladu
duben 2006Zobrazení závěrečné práce
162.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Zdeněk Zika
Možnosti modifikace výroby svrchně kvašených piv
duben 2018Zobrazení závěrečné práce
163.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Zdeněk Zika
Možnosti výroby svrchně kvašených piv a jejich vlastnosti
duben 2016Zobrazení závěrečné práce

Legenda (otevře/zavře se po kliknutí)
BPBakalářská práce
DPDiplomová práce
DisPDisertační práce
HabPHabilitační práce
RigPRigorózní práce
TzDisPTeze disertační práce
ZpMBAZávěrečná MBA práce
ZPZávěrečná práce
ZPicvZávěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání
ZPzsZávěrečná práce - zahraniční studenti
Závěrečná práce je nekompletníZávěrečná práce je nekompletní
Závěrečná práce nebyla úspěšně obhájenaZávěrečná práce nebyla úspěšně obhájena
Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaZávěrečná práce byla úspěšně obhájena
Závěrečná práce je odevzdánaZávěrečná práce je odevzdána
Závěrečná práce je rozpracovánaZávěrečná práce je rozpracována