Lidé na MENDELUHelp


Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

doc. Ing. Vojtěch Kumbár, Ph.D.
Identifikační číslo: 28373
Univerzitní e-mail: vojtech.kumbar [at] mendelu.cz
 
Akademický pracovník - docent - Ústav techniky a automobilové dopravy (AF)
Proděkan - Agronomická fakulta
 
Externí učitel - Institut celoživotního vzdělávání (MENDELU)

Kontakty     Výuka     Závěrečná práce     Projekty     Publikace     
Stáže     Orgány     Vedené práce     Konference     

Rok:
Řadit dle:

Zvolená osoba je autorem následujících publikací.

Poř.PublikaceDruh výsledkuRokPodrobnosti
1.Operational Degradation of Engine Oil in Agricultural Technology
Dostál, Petr -- Rozlivka, Jakub -- Kumbár, Vojtěch
Operational Degradation of Engine Oil in Agricultural Technology. Acta technologica agriculturae: vedecký časopis pre mechanizáciu pol'nohospodárstva = the scientific journal for agricultural engineering. 2019. sv. 22, č. 1, s. 17--21. ISSN 1335-2555. URL: https://content.sciendo.com/view/journals/ata/22/1/article-p17.xml
článek v odborném periodiku2019prohlížet
2.Qualitative parameters of protein gels from albumen base
Ondrušíková, Sylvie -- Nedomová, Šárka -- Jarošová, Alžbeta -- Kumbár, Vojtěch
Qualitative parameters of protein gels from albumen base. Potravinárstvo. 2019. sv. 13, č. 1, s. 182--186. ISSN 1338-0230. URL: https://potravinarstvo.com/journal1/index.php/potravinarstvo/article/view/1049
článek v odborném periodiku2019prohlížet
3.Rheological properties of tomato ketchup
Kumbár, Vojtěch -- Ondrušíková, Sylvie -- Nedomová, Šárka
Rheological properties of tomato ketchup. Potravinárstvo. 2019. sv. 13, č. 1, s. 730--734. ISSN 1338-0230. URL: https://potravinarstvo.com/journal1/index.php/potravinarstvo/article/view/1161
článek v odborném periodiku2019prohlížet
4.The concentrations of phthalic acid esters in a water bath at sous-vide heat treatment
Jandlová, Marcela -- Jarošová, Alžbeta -- Kameník, Josef -- Kumbár, Vojtěch -- Nedomová, Šárka
The concentrations of phthalic acid esters in a water bath at sous-vide heat treatment. Potravinárstvo. 2019. sv. 13, č. 1, s. 681--687. ISSN 1338-0230. URL: https://potravinarstvo.com/journal1/index.php/potravinarstvo/article/view/1114
článek v odborném periodiku2019prohlížet
5.The impact of storage on phthalic acid esters concentrations in yogurts packed in plastic cups
Jandlová, Marcela -- Kumbár, Vojtěch -- Jarošová, Alžbeta -- Stará, Markéta -- Pytel, Roman -- Nedomová, Šárka -- Ondrušíková, Sylvie
The impact of storage on phthalic acid esters concentrations in yogurts packed in plastic cups. Acta Universitatis agriculturae et silviculturae Mendelianae Brunensis = Acta of Mendel University of agriculture and forestry Brno = Acta Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně. 2019. sv. 67, č. 3, s. 689--693. ISSN 1211-8516. URL: https://acta.mendelu.cz/67/3/0689/
článek v odborném periodiku2019prohlížet

Pomocí následujícího tlačítka můžete zobrazený seznam publikací exportovat do formátu pro tabulkový procesor Excel.