Ľudia na MENDELU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Martina Fröhdeová, Ph.D.
Identifikačné číslo: 20892
Univerzitný e-mail: xfrohdeo [at] node.mendelu.cz
 
Pracovníčka bez úvazku (prac. dohoda) - Agronomická fakulta

Kontakty
     
     Projekty
     
Publikácie     Stáže
     
Konferencie     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.
Publikácie
Druh výsledku
Rok
Podrobnosti
1.
Effect of prepartum supplementation of yeast culture (Saccharomyces cerevisiae) on biochemical parameters of dairy cows and their newborn calves
Fröhdeová, Martina -- Mlejnková, Veronika -- Lukešová, Kateřina -- Doležal, Petr
Effect of prepartum supplementation of yeast culture (Saccharomyces cerevisiae) on biochemical parameters of dairy cows and their newborn calves. Acta Universitatis agriculturae et silviculturae Mendelianae Brunensis = Acta of Mendel University of agriculture and forestry Brno = Acta Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně. 2014. zv. 62, č. 5, s. 897--904. ISSN 1211-8516.
článok v odbornom periodiku
2014
Podrobnosti
2.
Effect of selenium supplementation in the diet of cows and heifers at the drought on the content of Ig G in serum
Fröhdeová, Martina -- Mrázková, Eva -- Doležal, Petr
Effect of selenium supplementation in the diet of cows and heifers at the drought on the content of Ig G in serum. In 13. BOKU-Symposium Tierernährung. 1. vyd. Wien: Institut für Tierernährung: 2014, s. 179--182. ISBN 978-3-900932-16-9.
článok v zborníku
2014
Podrobnosti
3.
Influence of dietary cation-anion balance on pH rumen fluid in lactating dairy cows
Mrázková, Eva -- Mrkvicová, Eva -- Zeman, Ladislav -- Jakubcová, Zuzana -- Fröhdeová, Martina
Influence of dietary cation-anion balance on pH rumen fluid in lactating dairy cows. In 13. BOKU-Symposium Tierernährung. 1. vyd. Wien: Institut für Tierernährung: 2014, s. 175--178. ISBN 978-3-900932-16-9.
článok v zborníku
2014
Podrobnosti
4.Influence of Ustilago Maydis on the nutritive and hygienic value and fermentation characteristics of maize silage
Doležal, Petr -- Kalhotka, Libor -- Fröhdeová, Martina -- Zeman, Ladislav -- Szwedziak, Katarzyna -- Tukiendorf, Marek
Influence of Ustilago Maydis on the nutritive and hygienic value and fermentation characteristics of maize silage. In 13. BOKU-Symposium Tierernährung. 1. vyd. Wien: Institut für Tierernährung: 2014, s. 264--266. ISBN 978-3-900932-16-9.
článok v zborníku
2014
Podrobnosti
5.Kvalita kravského mleziva vlivem suplementace krmného doplňku v době stání na sucho
Fröhdeová, Martina -- Doležal, Petr -- Balabánová, Marie
Kvalita kravského mleziva vlivem suplementace krmného doplňku v době stání na sucho. Krmivářství = Krmivárstvo : mezinárodní časopis pro výživu zvířat a výrobu krmiv. 2014. zv. 43, č. 3, s. 36--37. ISSN 1212-9992.
článok v odbornom periodiku
2014
Podrobnosti
6.Microbiological quality of experimental silages in combination with the addition of topsoil soil layer and ensiling additives
Mlejnková, Veronika -- Fröhdeová, Martina -- Kalhotka, Libor -- Doležal, Petr
Microbiological quality of experimental silages in combination with the addition of topsoil soil layer and ensiling additives. Acta Universitatis agriculturae et silviculturae Mendelianae Brunensis = Acta of Mendel University of agriculture and forestry Brno = Acta Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně. 2014. zv. 62, č. 5, s. 1041--1048. ISSN 1211-8516. URL: http://acta.mendelu.cz/62/5/1041/
článok v odbornom periodiku
2014
Podrobnosti
7.
The effect of addition of selenium to content immunoglobulin G in serum of cows
Fröhdeová, Martina -- Mrázková, Eva -- Doležal, Petr
The effect of addition of selenium to content immunoglobulin G in serum of cows. In FALTA, D. -- FILIPČÍK, R. -- LICHOVNÍKOVÁ, M. Animal Breeding 2014. 1. vyd. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2014, s. 46--50. ISBN 978-80-7375-895-0.
článok v zborníku
2014
Podrobnosti
8.
Vliv silážních aditiv na bachorovou degradovatelnost škrobu silážovaného vlhkého zrna kukuřice
Doležal, Petr -- Fröhdeová, Martina -- Zeman, Ladislav -- Szwedziak, Katarzyna -- Tukiendorf, Marek -- Pavlata, Leoš
Vliv silážních aditiv na bachorovou degradovatelnost škrobu silážovaného vlhkého zrna kukuřice. In NAĎ, P. -- MASKALOVÁ, I. Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XI. 1. vyd. Košice: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach, 2014, s. 243--247. ISBN 978-80-8077-408-0.
článok v zborníku2014Podrobnosti
9.
Vliv suplementace selenu do krmné dávky na obsah Ig G v séru krav
Fröhdeová, Martina -- Doležal, Petr -- Balabánová, Marie
Vliv suplementace selenu do krmné dávky na obsah Ig G v séru krav. Krmivářství = Krmivárstvo : mezinárodní časopis pro výživu zvířat a výrobu krmiv. 2014. zv. 18, č. 2, s. 44--45. ISSN 1212-9992.
článok v odbornom periodiku
2014
Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.