Lidé na MENDELU


Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

Ing. Martina Fröhdeová, Ph.D.
Identifikační číslo: 20892
Univerzitní e-mail: xfrohdeo [at] node.mendelu.cz
 
Pracovnice bez úvazku (prac. dohoda) - Agronomická fakulta (MENDELU)

     
     Projekty     Publikace          Konference
     

Rok:
Řadit dle:

Zvolená osoba je autorem následujících publikací.

Poř.
PublikaceDruh výsledkuRok
Podrobnosti
1.
Effect of prepartum supplementation of yeast culture (Saccharomyces cerevisiae) on biochemical parameters of dairy cows and their newborn calves
Fröhdeová, Martina -- Mlejnková, Veronika -- Lukešová, Kateřina -- Doležal, Petr
Effect of prepartum supplementation of yeast culture (Saccharomyces cerevisiae) on biochemical parameters of dairy cows and their newborn calves. Acta Universitatis agriculturae et silviculturae Mendelianae Brunensis = Acta of Mendel University of agriculture and forestry Brno = Acta Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně. 2014. sv. 62, č. 5, s. 897--904. ISSN 1211-8516.
článek v odborném periodiku2014Podrobnosti
2.
Effect of selenium supplementation in the diet of cows and heifers at the drought on the content of Ig G in serum
Fröhdeová, Martina -- Mrázková, Eva -- Doležal, Petr
Effect of selenium supplementation in the diet of cows and heifers at the drought on the content of Ig G in serum. In 13. BOKU-Symposium Tierernährung. 1. vyd. Wien: Institut für Tierernährung: 2014, s. 179--182. ISBN 978-3-900932-16-9.
stať ve sborníku2014Podrobnosti
3.
Influence of dietary cation-anion balance on pH rumen fluid in lactating dairy cows
Mrázková, Eva -- Mrkvicová, Eva -- Zeman, Ladislav -- Jakubcová, Zuzana -- Fröhdeová, Martina
Influence of dietary cation-anion balance on pH rumen fluid in lactating dairy cows. In 13. BOKU-Symposium Tierernährung. 1. vyd. Wien: Institut für Tierernährung: 2014, s. 175--178. ISBN 978-3-900932-16-9.
stať ve sborníku2014
Podrobnosti
4.
Influence of Ustilago Maydis on the nutritive and hygienic value and fermentation characteristics of maize silage
Doležal, Petr -- Kalhotka, Libor -- Fröhdeová, Martina -- Zeman, Ladislav -- Szwedziak, Katarzyna -- Tukiendorf, Marek
Influence of Ustilago Maydis on the nutritive and hygienic value and fermentation characteristics of maize silage. In 13. BOKU-Symposium Tierernährung. 1. vyd. Wien: Institut für Tierernährung: 2014, s. 264--266. ISBN 978-3-900932-16-9.
stať ve sborníku2014Podrobnosti
5.
Kvalita kravského mleziva vlivem suplementace krmného doplňku v době stání na sucho
Fröhdeová, Martina -- Doležal, Petr -- Balabánová, Marie
Kvalita kravského mleziva vlivem suplementace krmného doplňku v době stání na sucho. Krmivářství = Krmivárstvo : mezinárodní časopis pro výživu zvířat a výrobu krmiv. 2014. sv. 43, č. 3, s. 36--37. ISSN 1212-9992.
článek v odborném periodiku
2014
Podrobnosti
6.Microbiological quality of experimental silages in combination with the addition of topsoil soil layer and ensiling additives
Mlejnková, Veronika -- Fröhdeová, Martina -- Kalhotka, Libor -- Doležal, Petr
Microbiological quality of experimental silages in combination with the addition of topsoil soil layer and ensiling additives. Acta Universitatis agriculturae et silviculturae Mendelianae Brunensis = Acta of Mendel University of agriculture and forestry Brno = Acta Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně. 2014. sv. 62, č. 5, s. 1041--1048. ISSN 1211-8516. URL: http://acta.mendelu.cz/62/5/1041/
článek v odborném periodiku
2014Podrobnosti
7.
The effect of addition of selenium to content immunoglobulin G in serum of cows
Fröhdeová, Martina -- Mrázková, Eva -- Doležal, Petr
The effect of addition of selenium to content immunoglobulin G in serum of cows. In FALTA, D. -- FILIPČÍK, R. -- LICHOVNÍKOVÁ, M. Animal Breeding 2014. 1. vyd. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2014, s. 46--50. ISBN 978-80-7375-895-0.
stať ve sborníku
2014
Podrobnosti
8.
Vliv silážních aditiv na bachorovou degradovatelnost škrobu silážovaného vlhkého zrna kukuřice
Doležal, Petr -- Fröhdeová, Martina -- Zeman, Ladislav -- Szwedziak, Katarzyna -- Tukiendorf, Marek -- Pavlata, Leoš
Vliv silážních aditiv na bachorovou degradovatelnost škrobu silážovaného vlhkého zrna kukuřice. In NAĎ, P. -- MASKALOVÁ, I. Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XI. 1. vyd. Košice: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach, 2014, s. 243--247. ISBN 978-80-8077-408-0.
stať ve sborníku
2014
Podrobnosti
9.Vliv suplementace selenu do krmné dávky na obsah Ig G v séru krav
Fröhdeová, Martina -- Doležal, Petr -- Balabánová, Marie
Vliv suplementace selenu do krmné dávky na obsah Ig G v séru krav. Krmivářství = Krmivárstvo : mezinárodní časopis pro výživu zvířat a výrobu krmiv. 2014. sv. 18, č. 2, s. 44--45. ISSN 1212-9992.
článek v odborném periodiku2014
Podrobnosti

Pomocí následujícího tlačítka můžete zobrazený seznam publikací exportovat do formátu pro tabulkový procesor Excel.