Persons at MENDELU


This page displays all publicly accessible information about the desired person. Some information about the person's occupation and offices may be hidden.

Ing. Veronika Švehlová, Ph.D.
Identification number: 17394
University e-mail: xrozikov [at] node.mendelu.cz
 
Externí oponentka - Faculty of AgriSciences (MENDELU)

Contacts     Lesson     Final thesis     Projects     
Publications     Bodies     Supervised theses     Conferences     

Year:
Order by:

The selected person is an author of the following publications.

Ord.PublicationsType of resultYearDetails
1.Comparison of determined nutrients for selected meat products with customer values
Piechowiczová, Markéta -- Švehlová, Veronika
Srovnání stanovených nutrientů u vybraných masných výrobků s hodnotami uvedenými na obale. Výživa a potraviny. 2019. v. 74, no. 2, p. 30--33. ISSN 1211-846X.
article in a professional periodical2019Details
2.Nutritional value of selected meat prodcts and its label
Piechowiczová, Markéta -- Švehlová, Veronika -- Jůzl, Miroslav
Výživová hodnota vybraných masných výrobků a její označení. In Sborník XLV. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1st ed. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2019, p. 264--271. ISBN 978-80-7509-653-1. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
article in proceedings2019Details
3.78/5000 Comparison of selected nutrients for meat products with values stated on the packaging
Piechowiczová, Markéta -- Švehlová, Veronika -- Jůzl, Miroslav
Porovnání vybraných nutrientů u masných výrobků s hodnotami uvedenými na obale. Maso: odborný časopis pro výrobce, zpracovatele a prodejce masa, masných výrobků a lahůdek. 2019. v. 30, no. 3, p. 34--38. ISSN 1210-4086. URL: https://www.maso.cz/project/obsah-cisla-2019-3/
article in a professional periodical2019Details

Use the following button to export the list of publications to a format suitable for Excel.