Lidé na MENDELU
Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.
Základní informaceZákladní informace o závěrečné práci
Doplňující informaceNásledují doplňující informace závěrečné práce. Kliknutím na odkaz s názvem jazyka zvolíte, v jakém jazyce mají být informace zobrazeny.Jazyk zpracování závěrečné práce: | Čeština |
Název práce: | Efektivnost transformace masné suroviny na vyráběné uzenářské výrobky |
Abstrakt: | Vážan, P. Efektivnost transformace masné suroviny na vyráběné uzenářské vý-robky. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2018.
Bakalářská práce je zaměřena na vyhodnocení efektivnosti transformace masné suroviny na hotové uzenářské výrobky. V teoretické části práce představuji chov hospodářských zvířat a masnou výrobu. V úvodu praktické části práce popisuji podnikatelskou činnost podnikatele Chýly. Dále se zabývám výpočtem nákupní ceny živých zvířat, efektivností zpracování masné suroviny a komparací masné výroby v měsíci prosinci v letech 2015 a 2016. V závěru práce jsou stanovena doporučení pro odstranění nedostatků, kterých jsem si při zpracování práce všiml.
|
Klíčová slova: | maso, uzenářský výrobek, cena, efektivnost, transformace |
Zobrazení a stahování souborůPokud chcete zobrazit zadání závěrečné práce, klikněte na ikonu Zobrazit zadání. Ikony Závěrečná práce, Přílohy práce, Posudek vedoucího a Posudek oponenta představují soubory týkající se závěrečné práce, které je možné stáhnout. Budou zobrazeny pouze v případě, že je soubor vložen a zároveň je veřejný.
Části práce s odloženým zveřejněním: