Lidé na MENDELUHelp


Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

Ing. Miroslav Horák, Ph.D.
Identifikační číslo: 12122
Univerzitní e-mail: miroslav.horak [at] mendelu.cz
 
Akademický pracovník - odborný asistent - Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)
Vědecko-výzkumný pracovník - Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)

Kontakty     Výuka     Závěrečná práce     Publikace     
Orgány     Vedené práce     Konference     

Následující seznam zobrazuje přehled vedených prací na MENDELU.

Pomocí následujícího filtru můžete omezit zobrazované záznamy.

Rok odevzdání:
Typ práce:

Poř.StavTypZávěrečná práceDokdyPodrobnosti
1.ABPAutor: Ing. Jaromír Čuta
Aditiva ve víně a možnosti jejich detekce
květen 2014prohlížet
2.ADPAutor: Ing. Mikuláš Džuppa
Studium antioxidačních vlastností čajů
květen 2019prohlížet
3.ADPAutor: Ing. Robin Fojt
Výroba ovocných vín z méně známých druhů
květen 2019prohlížet
4.RDPAutor: Bc. Roman Havlík
Hodnocení jakostních parametrů meruněk s ohledem na geografický původ
květen 2020prohlížet
5.ABPAutor: Bc. Roman Havlík
Srovnání kvalitativních parametrů výrobků z meruněk v obchodní síti
květen 2018prohlížet
6.ABPAutor: Ing. Šárka Hrabaňová
Nové trendy v konzervaci potravin
květen 2016prohlížet
7.ADPAutor: Ing. Šárka Hrabaňová
Výroba nápojů z méně známých druhů ovoce
květen 2018prohlížet
8.ABPAutor: Bc. Michaela Hrabovská
Možnosti zpracování plodů vybraných druhů z čeledi Cucurbitaceae
květen 2017prohlížet
9.ABPAutor: Bc. Hana Hromadová
Studium antioxidační kapacity vybraných druhů drobného ovoce
květen 2016prohlížet
10.ABPAutor: Bc. Barbora Jarmarová
Vláknina v potravinách rostlinného původu
květen 2018prohlížet
11.NBPAutor: Lucie Konečná
Kyseliny v hroznech a vínech a jejich vliv na kvalitu vín
květen 2012prohlížet
12.ABPAutor: Bc. Jana Kopečková
Rostlinné oleje, jejich výroba, využití a zdravotní přínosy
květen 2019prohlížet
13.ABPAutor: Bc. Anna Kopřivová
Jakostní parametry vybraných výrobků z jahod v maloobchodní síti
květen 2016prohlížet
14.NBPAutor: Kristýna Markovičová
Zdraví prospěšné látky v drobném ovoci
květen 2011prohlížet
15.ADPAutor: Ing. Monika Mertová
Výroba domácích vín z netradičních surovin
květen 2018prohlížet
16.ADPAutor: Ing. Matej Mešťánek
Technologie výroby ochucených piv
květen 2019prohlížet
17.ABPAutor: Bc. Jan Mikuš
Aditiva ve víně a možnosti jejich detekce
květen 2019prohlížet
18.ADPAutor: Ing. Denisa Polesová
Sledování změn sacharózy v nápojích
květen 2014prohlížet
19.ABPAutor: Ing. Denisa Polesová
Zdraví prospěšné látky v drobném ovoci
květen 2012prohlížet
20.ABPAutor: Ing. Bára Richterová
Hodnocení antioxidační kapacity u vybraných ovocných nápojů
květen 2017prohlížet
21.NBPAutor: Matěj Řiháček
Ozon a jeho využití v posklizňových operacích
květen 2016prohlížet
22.ADPAutor: Ing. Martina Sedláčková
Výroba nealkoholických nápojů z netradičních surovin
květen 2018prohlížet
23.ABPAutor: Bc. Daniel Seriš
Technologie výroby ovocných piv
květen 2018prohlížet
24.RBPAutor: Ondřej Silly
Vliv použitého sladu na antioxidační aktivitu piva
květen 2020prohlížet
25.RDPAutor: Bc. Andrea Skotáková
Ovocné a zeleninové příkrmy se zvýšeným zdravotním benefitem
květen 2019prohlížet
26.ABPAutor: Ing. Simona Šulganová
Srovnání právních požadavků na výrobu ovocných destilátů ve vybraných státech EU
květen 2014prohlížet
27.ABPAutor: Bc. Gabriela Šuráňová
Zahraniční vína a jejich uplatnění na českém trhu
květen 2014prohlížet
28.ADPAutor: Ing. Lenka Turečková
Možnosti regulace kyselin při výrobě vína
květen 2016prohlížet
29.ABPAutor: Ing. Lenka Turečková
Možnosti regulace kyselin v hroznových moštech a vínech
květen 2014prohlížet
30.RBPAutor: Jana Vaňharová
Mikrobiální rizika u výroby nealkoholických nápojů
květen 2020prohlížet
31.ABPAutor: Bc. Magdaléna Zatloukalová
Kyseliny v hroznech a vínech a jejich vliv na kvalitu vín
květen 2014prohlížet
32.RBPAutor: Radka Znebejánková
Bílkoviny v rostlinných zdrojích a možnosti jejich stanovení
květen 2020prohlížet

Legenda (otevře/zavře se po kliknutí)
BPBakalářská práce
DPDiplomová práce
DisPDisertační práce
HabPHabilitační práce
RigPRigorózní práce
TzDisPTeze disertační práce
ZpMBAZávěrečná MBA práce
ZPZávěrečná práce
ZPicvZávěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání
ZPzsZávěrečná práce - zahraniční studenti
NZávěrečná práce je nekompletní
NZávěrečná práce nebyla úspěšně obhájena
AZávěrečná práce byla úspěšně obhájena
RZávěrečná práce je rozpracována