Persons at MENDELU


This page displays all publicly accessible information about the desired person. Some information about the person's occupation and offices may be hidden.

doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
Identification number: 10863
 
Academic staff - Associate Professor - Department of Food Technology (FA)

Contacts
     
     
     
     
Publications
     
Placements
     
     Conferences     

Year:
Order by:

The selected person is an author of the following publications.

Ord.
Publications
Type of result
YearDetails
1.Book of the 46th Food Quality and Safety Conference
Piechowiczová, Markéta -- Saláková, Alena -- Jůzl, Miroslav
Sborník XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1st ed. Mendelova univerzita v Brně: Mendelova univerzita v Brně, 2020. 422 p. ISBN 978-80-7509-714-9.
conference proceedings2020
Details
2.
Comparison of sensory quality of cooked sausage “Gothajský salám“ depending on the used spice mixture composition
Král, Ondřej -- Jůzl, Miroslav -- Světlíková, Alena -- Grossová, Lucie
Srovnání senzorické jakosti gothajského salámu v závislosti na skladbě použité kořenící směsi. Maso: odborný časopis pro výrobce, zpracovatele a prodejce masa, masných výrobků a lahůdek. 2020. v. 31, no. 5, p. 4--8. ISSN 1210-4086. URL: https://www.maso.cz/project/obsah-cisla-2020-5/
article in a professional periodical
2020
Details
3.Effect of Different Method of Drying of Five Varieties Grapes (Vitis vinifera L.) on the Bunch Stem on Physicochemical, Microbiological, and Sensory Quality
Langová, Radka -- Jůzl, Miroslav -- Cwiková, Olga -- Kos, Ivica
Effect of Different Method of Drying of Five Varieties Grapes (Vitis vinifera L.) on the Bunch Stem on Physicochemical, Microbiological, and Sensory Quality. Foods. 2020. v. 9, no. 9, ISSN 2304-8158. URL: https://www.mdpi.com/2304-8158/9/9/1183
article in a professional periodical
2020
Details
4.
Effect of sulphurization to wine quality
Kostihová, Lucie -- Šottníková, Viera -- Jůzl, Miroslav -- Hřivna, Luděk
Vliv síření na kvalitu vína. In Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1st ed. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020, p. 309--317. ISBN 978-80-7509-714-9. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
article in proceedings2020Details
5.
Preferences of consumers relating to beef meat consumption
Grossová, Lucie -- Slováček, Jan -- Jůzl, Miroslav -- Piechowiczová, Markéta
Preference spotřebitelů související s konzumací hovězího masa. In Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1st ed. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020, p. 274--278. ISBN 978-80-7509-714-9. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
article in proceedings2020
Details
6.XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2020"
Jůzl, Miroslav -- Kalhotka, Libor -- Saláková, Alena -- Piechowiczová, Markéta -- Ondrušíková, Sylvie -- Grossová, Lucie -- Kučínská, Ivana
XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2020". 4. 3. 2020, Brno (CZ).
holding a conference
2020
Details
7.
XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2020"
Jůzl, Miroslav -- Kalhotka, Libor -- Saláková, Alena -- Piechowiczová, Markéta -- Ondrušíková, Sylvie -- Grossová, Lucie -- Kučínská, Ivana
XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2020". 4. 3. 2020, Brno (CZ).
holding a conference
2020Details
8.46th Food Quality and Safety Conference
Jůzl, Miroslav -- Kalhotka, Libor -- Saláková, Alena -- Nedomová, Šárka -- Piechowiczová, Markéta et al.
XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2020". 4. 3. 2020 - 5. 3. 2020, Mendelova univerzita v Brně (CZ). URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
holding a conference
2020
Details

Use the following button to export the list of publications to a format suitable for Excel.