Department of Food Technology (FA) - list of projects


Use the application to show a list of projects of the selected department.

Number of entries found: 45

StateNameFromUntilTypeSupervisorDepartment
Application of packaging materials with protective effect in food packaging and for objects of daily use (IGA IP_13/2016)2016--IGAL. KalhotkaUAPMV FA
Centre for Innovative Use and Strengthening of Competitiveness of Czech Brewery Raw Materials and Products20142019TAČRR. CerkalUPSRR FA
Complex education of human resources in dairy (CZ.1.07/2.3.00/09.0081)20092012OPK. ŠustováDFT FA
Determination of L-ascorbic acid by HPLC method (TG0001)20052005InternalT. GregorDFT FA
Development of laboratory analysis of quality vegetable and animal foods (202/2007 A)20072007FRVŠJ. KučerováDFT FA
Development of the laboratory for evaluation rheological properties in practice of the cereal technology (812/2009)20092009FRVŠJ. KučerováDFT FA
Effect of aditives on the rheological behaviour on foodstuffs and raw materials for their production (TP 2/2017)20172018IGAV. KumbárDATPT FA
Effect of the polyunsaturated fatty acid on plazmatic cholestrol level in pig. (TP8/2013)20132013IGAT. GregorDFT FA
Evaluation of the effect of temperature and sample preparation on the measurement accuracy of content folders using FT-NIR spectroscopy20132013IGAK. ŠustováDFT FA
Ftaláty v masných výrobcích v závislosti na době skladování a použitých obalech20142014IGAA. JarošováDFT FA
Hodnocení změn kvality cukrovky během vegetace a jejích ovlivnění mimokořenovou výživou20102010IGAM. CupákováDFT FA
Impact Loading of Agricultural Products and Foodstuffs (TP 6/2015)20152016IGAV. KumbárDATPT FA
Innovation of seminars of Technology of cereals (152/2004 Tématický okruh: F 4, Spec.a)20042004FRVŠJ. KučerováDFT FA
Introduction quality assessment of plant products to course "Sensory analysis" (1112/2001, F4)20012001FRVŠJ. KučerováDFT FA
Introduction test press and evaluation of pasta to education (2FR127/2002, F4)20022002FRVŠJ. KučerováDFT FA
Kyselina eikosapentańová a dokosahexaénová jako nutraceutika modulující zánětlivou reakci a homeostázu cholesterolu, samostatně provádí zejména.2015--IGAV. RozíkováDFT FA
Monitoring of content phthalic acid esters in the feedstuffs and their components (234/2102/IG250241)20052005OtherA. JarošováDFT FA
Možnosti využití spektroskopických metod při kontrole falšování potravin20132013IGAK. ŠustováDFT FA
Nedestruktivní hodnocení kvality slepičích a křepelčích vajec v průběhu skladování20142014IGAŠ. NedomováDFT FA
Pevnostní charakteristiky vajec s ohledem na jejich třídění, skladování a zpracování (4IG11/1050/234)20042004IGAŠ. NedomováDFT FA
Preservation of cheese whey with use of active plants ingredients for further use20132013IGAK. ŠustováDFT FA
Prodloužení trvanlivosti čerstvých sýrů skladováním v modifikované atmosféře20132013IGAK. ŠustováDFT FA
Regulace technologické kvality cukrovky při uplatnění pomocných látek20152015IGAL. HřivnaDFT FA
Sensory analysis of chicken20142014A. JarošováDFT FA
Stanovení fyzikálně-chemických vlastností mléka a mléčných produktů20162016OtherK. ŠustováDFT FA
Stanovení chemických analýz pomocí přesné titrace20162016OtherV. SýkoraDFT FA
Stanovení parametrů pro legislativní hodnocení kvality a zdravotní nezávadnosti syrového mléka krav, ovcí a koz (QJ1230044)20122018NAZVK. ŠustováDFT FA
Stanovení srážení mléka při různých teplotních režimech a následný vliv na kvalitu sýřeniny20162016OtherK. ŠustováDFT FA
Technological standardization of pork and chicken quality (IG č.31/2005)20052006IGAM. JůzlDFT FA
Technologické postupy a složení mléčných výrobků umožňující prodloužení údržnosti, zvýšení bezpečnosti nebo zvýšení nutričních a zdravotních benefitů prostřednictvím bioaktivnich látek přirozeně se vyskytujících v potravinách (QJ1210302)20122018NAZVK. ŠustováDFT FA
The effect of feeding linseed and linseed oil on fatty acid composition of yolk, egg quality and laying hens performance20092011NAZVM. LichovníkováDAB FA
The exploitation of Zymomonas mobilis to production of bioethanol from grainary mashs (postdoktorský)2006--GAČRT. GregorDFT FA
The implementation of the experiment with fertilizer Molytrac in the stand of the malt barley, the evaluation of the yield and grain quality20142014Smluvní výzkumL. HřivnaDFT FA
Using NIR spektroscopy to control ripening and changes of sensory quality of edam cheese. (FRVŠ MŠMT ČR č. 397/2006/G1)20062006FRVŠK. ŠustováDFT FA
Using of colored wheat and hemp as functional foods (TP 4/2015)20152016IGAT. VyhnánekDBPP FA
Verification of feasibility of healthy foods gain based on the raw material by lupinus with a low content of alkaloids (MZLU/AGT-1 )20062011NPV IIJ. KučerováDFT FA
Verification of the product Aktifol - Mag, Folit Boron and Borostim on the yield and quality of sugar beet and fertilizers Multi N in the nutrition of the wheat.20142014Smluvní výzkumL. HřivnaDFT FA
Viskoelasticita bramborových hlíz20112011IGAJ. SimeonovováDFT FA
Vliv kyseliny dokosahexaénové na markery zánětu u modelového organizmu20142014IGAT. GregorDFT FA
Vliv polynenasycených mastných kyselin na hladinu plazmatického cholesterolu prasat2013--IGAG. FrankeDFT FA
Vliv probiotik na složení střevní mikroflóry prasat a jejich identifikace pomocí molekulárně biologických metod2012--IGAG. FrankeDFT FA
Vliv trhlin ve vaječných skořápkách na jejich vibrační schopnosti20132013IGAŠ. NedomováDFT FA
Využití blízké infračervené reflektační spektrometrie (FT-NIR) k hodnocení jakosti syřidel a sýřeniny v průběhu skladování20112011IGAM. KozelkováDFT FA
Výzkum vztahů mezi vlastnostmi kontaminující mikroflóry a tvorbou biogenních amínů jako rizikových toxikantů v systému hodnocení zdravotní nezávadnosti sýrů na spotřebitelském trhu. (2B08069)20082011NPV IIK. ŠustováDFT FA
Zpracování syrovátky do potravin a produktů za pomocí konzervačních metod využívající účinné látky z rostlin (TP 10/2014)20142014IGAM. JůzlDFT FA



Key:
Active states:acceptedcompletedin preparationin process of executionsubmitted
Inactive states:cancelleddefendedexcludednot defendedrejected